Γιάννης Μαυρομάτης : Επέστρεψε δυναμικά με διεθνή μάχη 3 χρόνια μετά στην Ιταλία ! (βίντεο)

Ο 29χρονος Γιάννης Μαυρομάτης, μαχητής του Θανάση Κύλα και του ‘Legacy Fight Club’ αγωνίστηκε τo Σάββατο 14 Μαΐου στην διοργάνωση ‘Fight Clubbing 14’ που πραγματοποιήθηκε στην Πεσκάρα της Ιταλίας.

Εκεί αντιμετώπισε στα 78 κιλά τον 25χρονο Andrea Festa, που αποτελεί μαχητή του Armen Petrosyan σε ένα πολύ δυνατό superfight.

Ο Έλληνας μαχητής μετρήθηκε στα πρώτα 40 δεύτερα από έναν συνδυασμό γροθιών που του πέρασε στο πρόσωπο ο Festa. Αυτό κυρίως οφείλονταν θεωρούμε στην αγωνιστική αποχή του Μαυρομάτη από επίσημους αγώνες τα τελευταία χρόνια.

Ο Ιταλός με τα μακρύτερα άκρα του επιχείρησε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, πίεσε με δυνατά χτυπήματα τον Μαυρομάτη, είχε και ένα δεύτερο νοκ ντάουν στον γύρο, όμως ο Έλληνας fighter συνέχισε κανονικά στην μάχη.

Στον δεύτερο γύρο ο Festa έδειξε σημάδια κόπωσης με τον Μαυρομάτη να ανεβάζει την απόδοσή του.

Στον τρίτο γύρο ο Μαυρομάτης ήταν ο ξεκάθαρος νικητής του τριλέπτου μιας και κατάφερε να επικρατήσει με ψυχή δίνοντάς τα όλα.

Το αποτέλεσμα λογικά πήγε στον Festa, όμως ο Μαυρομάτης έδειξε πως εάν μπει σε μια ροή αγώνων τέτοια ματς θα τα παίρνει.

Η αναμέτρηση κλείστηκε από τον Στέλιο Πολίτη.

Δείτε τον αγώνα παρακάτω :

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ