Γιάννης Φεζουλάι και Φώτης Μπόζιος ισόπαλοι στο ρινγκ του ‘Scorpion – Prive Boxing’

Ο Γιάννης Φεζουλάι και ο Φώτης Μπόζιος έδωσαν έναν εξόχως δυναμικό πυγμαχικό αγώνα στο ρινγκ του ‘Scorpion – Prive Boxing’ 15 Μαΐου στο Κλειστό του Μετς.

Οι δύο αθλητές αναδείχτηκαν ισόπαλοι με τον Φεζουλάι να κάνει εδώ τον δεύτερο αγώνα του στο μποξ, μέχρι το πόδι του να γίνει πλήρως καλά για αναμετρήσεις κικμπόξινγκ.

Από την άλλη ο Μπόζιος μπήκε στον αγώνα με τις περγαμηνές του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία των 86 κιλών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Elite για το 2021.

Στην ανάκρουση του αποτελέσματος ο Φεζουλάι είχε ένα ξέσπασμα καθώς θεώρησε πως αδικήθηκε. Ωστόσο όταν οι σφυγμοί έπεσαν ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του, επιμένοντας ωστόσο στην αδικία του αποτελέσματος.

Έγραψε χαρακτηριστικά :

«Εχτές έδωσα μια πολύ δυνατή μάχη με έναν άξιο αθλητή στην καλύτερη διοργάνωση Boxing Prive .

Νιώθω αδικημένος με την απόφαση που δωσαν οι διαιτητές, την ισοπαλία, και αυτός ήταν ο λόγος που βγήκα εκτός εαυτού .

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον φίλο και διοργανωτή Γιώργο Σαριδάκη που τον σέβομαι για την λάθος έξαλλη συμπεριφορά μου.

Ξέρω καλά ότι αυτός δεν έχει καμία σχέση με το αποτέλεσμα μου και αυτός είναι λόγος που πάλι θα παίξω στην διοργάνωση του οπότε θέλει.

Έχω παίξει πάνω από 80 αγώνες και πότε δεν το έχω ξανά κανει . Απλά η αδικία από τους διαιτητές με έκανε να βγω εκτός εαυτού .

Ξέρω ότι εάν εχω αδικηθεί επειδή είναι σωστός άντρας θα το δει και θα πάρει θέση.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου τους χορηγούς μου και τον προπονητή μου Νίκο Κρητικό .”

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ