Γιάγκος Πολατίδης : «Υποκρισία! Τα περί ηθικής στο κλείσιμο αγώνα ‘Snik vs Light’ μόνο γέλια μου προκαλούν!»

Ο Πολατίδης, που εδώ και χρόνια είναι διοργανωτής promotions όπως τα ‘Cage Survivor’, ‘Combat Strike’ και ‘Submissionism’ δηλώνει πως οι δύο τράπερ θα μπορούσαν να παίξουν στο κλουβί και με όρους Strike Fight, αντί για ΜΜΑ.

Επίσης μιλά για υποκρισία που υπάρχει από ανθρώπους που τάχα μου για λόγους ηθικής δεν θα ήθελαν μια τέτοια αναμέτρηση μεταξύ των τράπερς, αντιπαραβάλλοντας την απουσία μεγάλου όγκου κοινού στο πλευρό πραγματικών αθλητών :

«Κύριοι διαβάζοντας λίγα από τα σχόλιά σας σκέφτομαι σοβαρά όχι μόνο αγώνα ΜΜΑ με Snik και Light, αλλά αν ζορίζονται οι γνωστοί τραπερς με τους κανόνες, μπορούμε να κάνουμε και αγώνες Strike Fight!

Η πραγματικότητα είναι ότι ουκ ολίγοι αθλητές θα συμμετείχαν μόνο και μόνο γνωρίζοντας ότι θα πούλαγαν περισσότερα εισιτήρια οι ίδιοι για τον αγώνα τους και θα είχαν πολύ μεγαλύτερη έκθεση στο κοινό και κυρίως στο νέο κοινό!

Τα περί ηθικής μόνο γέλια μου προκαλούν όταν μιλάμε για διοργανώσεις και δήθεν λάθος πρότυπα λάθος που προάγονται ή προάγουμε στην κοινωνία, όταν εσείς οι ίδιοι δεν στηρίζετε τα πρότυπα που υποτίθεται θέλετε, δηλαδή τους αθλητές.

Πρώτα από όλα αρχίστε να κάνετε κανά Like στα profile τους κανά share τους αγώνες τους και αν σας περισσεύουν πάρτε και κανένα εισιτήριο για να τους δείτε από κοντά, αντί να κάνετε ΟΥΡΕΣ και να πλακώνεστε για το ποιος θα πάρει πρώτος εισιτήριο για να δείτε αυτά που με υποκρισία αποκαλείτε «σκουπίδια»!

Μη σας κάνει έκπληξη ότι οι αθλητές και οι διοργανωτές θέλουν να πληρώνονται και να εκθέτουν την δουλειά τους σε μεγαλύτερο κοινό το οποίο αγνοεί την ύπαρξη τους και την ύπαρξη μας.

Δεν κάνουμε το χόμπυ μας, ΔΟΥΛΕΙΑ μας είναι!

Ο επαγγελματικός αθλητισμός και οι αγώνες στα μαχητικά καλώς ή κακώς έχει μέσα Show και βλέπουμε ότι δήθεν «θεοσεβούμενοι» δάσκαλοι διδάσκουν σε μαθητές να κερνάνε κολοδάχτυλα, χειρονομίες, trash talking στον αντίπαλο τους μέσα στο ring ή στο κλουβί ή και πριν, για το show, τα views και τα φράγκα και η πραγματικότητα είναι ότι όλοι σας το γουστάρετε!

Για να προάγεις αυτό που θέλεις και αυτό που «ΠΡΕΠΕΙ» πρέπει να έχεις και το ανάλογο κοινό. Χωρίς αυτό απλά στο μέλλον θα είστε κάποιοι που κάποτε κάνατε και αθλητισμό!»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ