Φιόντορ Εμελιανένκο για Ντάνα Γουάιτ : «Δεν τον ενδιαφερούν οι μαχητές και οι άνθρωποι… παρά μόνο το χρήμα!»

Ο θρυλικός μαχητής βαρέων βαρών Φιόντορ Εμελιανένκο αυτή την Κυριακή θα αντιμετωπίσει στο Bellator 269, τον no2 του προμότιον στην κατηγορία, τον Tim Johnson, και μάλιστα μέσα στην Ρωσία, με σκοπό να προσθέσει ακόμα ένα όνομα στο πλουσιοπαροχο παλμαρε του.

banner new 233

Στο podcast του Άριελ Χελουάνι, O ‘Last Emperor’ ρωτήθηκε για τον πρόεδρο του UFC Ντάνα Γουάιτ και την συμπεριφορά του απέναντι στους μαχητές, με τον Ρώσο να μην μασάει τα λόγια του και να επισημαίνει πως ο Γουάιτ αγαπά μόνο τα χρήματα και τίποτα παραπάνω.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Μου έχει κάνει μια πολύ κακή εντύπωση. Τα χρήματα είναι το παν για αυτόν. Δεν τον ενδιαφέρουν ούτε οι μαχητές, ούτε και κανένας άλλος άνθρωπος. Μόνο τα χρήματα έχουν σημασία και τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει τίποτα ανθρώπινο πάνω του και αυτό με αναστατώνει.

Τα λεφτά φυσικά είναι σημαντικά στην ζωή όλων μας αλλά το να προδίδεις ανθρώπινες σχέσεις για αυτα, αυτό είναι απαράδεκτο. “

Οι δύο άνδρες έχουν παρελθόν καθώς ο Γουάιτ 2 φορές προσπάθησε να φέρει τον Ρώσο σούπερ σταρ στο ρόστερ του UFC, χωρίς να το καταφέρει και μάλλον ποτέ δεν θα επιτευχθεί η σύζευξη αυτών των προσωπικοτητων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ