Εξιτήριο για τον Νίκο Αραβαντινό μετά την άνανδρη επίθεση στην Μύκονο

φωτό από : Studio Karteris

Εξιτήριο πήρε σήμερα από το νοσοκομείο ο Νίκος Αραβαντινός έπειτα από άνανδρη επίθεση που δέχτηκε στην Μύκονο όπου και εργάζεται ως άνδρας ασφαλείας σε V.I.P. .

banner new 233

Ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων ο Νίκος Αραβαντινός που στο παρελθόν τον έχουμε δει να αγωνίζεται στο ρινγκ διοργανώσεων όπως το KIMBO και άλλες.

Ο Αραβαντινός λίγα 24ωρα μετά την επίθεση που δέχτηκε αποκάλυψε πως είναι πραγματικά τυχερός που ζει καθώς μια ομάδα Γαλομαροκινών του επιτέθηκε μαζικά και βάναυσα.

Το χρονικό της επίθεσης όπως το μετέφερε το in.gr είχε ως εξής:

”Οι Γαλλομαροκινοί διασκέδαζαν σε χώρο που συνορεύει με το ξενοδοχείο Eden View Aparthotel Suites and Residences στην παραλία Paradise, μέτοχος στο οποίο είναι ο Έλληνας σωματοφύλακας. Οι ένοικοι του ξενοδοχείου παραπονέθηκαν για τον θόρυβο που δημιουργούσαν οι Γαλλομαροκινοί, μερικοί εκ των οποίων εργάζονται σε Ιταλικό εστιατόριο στη Χώρα Μυκόνου.

Ο μάνατζερ του ξενοδοχείου ειδοποίησε τον σωματοφύλακα, ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τους αλλόφρονες από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ Γαλλομαροκινούς, οι οποίοι ωστόσο δεν έδειξαν διάθεση να σταματήσουν την φασαρία.

Ήταν ιδιαίτερα εριστικοί απέναντι του, απειλώντας μάλιστα ότι θα τον βλάψουν σε περίπτωση που εκείνος δεν έκανε πίσω, αφήνοντας τους να συνεχίσουν την διασκέδαση τους. Λόγια στα λόγια, ο Νίκος Αραβαντινός ήρθε στα χέρια με έναν εξ’ αυτών και δευτερόλεπτα μετά δέχθηκε μαζική επίθεση με πέτρες.”

Αμέσως μετά το εξιτήριο το μήνυμα του Νίκου Αραβαντινού στα social media είναι το παρακάτω.

Εμείς του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να είναι ξανά σύντομα γερός και δυνατός.

Διαβάστε ακόμα:

Στην Ρωσία το τερματίζουν… βάζουν γάντια 100 εναντίον 100 (βίντεο)

‘Επιθετικές Στρατηγικές Πυγμαχίας’ : Personal Σεμινάριο με τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Τσατσούλα 17 Ιουλίου 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ