Εξιτήριο από την κόλαση : Ο Charles Oliveira γύρισε ματς, τελείωσε αστραπιαία Michael Chandler, πήρε ζώνη! (βίντεο)

charles oliveira knocks out michael chandler 1

O Charles Oliveira με τελείωμα έπειτα από σερί γροθιών στον Michael Chandler στον δεύτερο γύρο κατάφερε να φορέσει την ζώνη του νέου lightweight πρωταθλητή στο UFC 262!

banner new 233

Στον πρώτο γύρο o Oliveira αν και άρχισε πολύ καλά πηγαίνοντας για οπίσθιο πνιγμό (rear-naked choke), εντούτοις μόλις ο Chandler γλύτωσε από την λαβή και σηκώθηκε όρθιος, εκεί τα πράγματα έγιναν κολαστήριο για τον ‘Do Bronx’.

Ο Oliveira δέχτηκε αρκετό ξύλο από τον Chandler που τον βρήκε εξαιρετικά στις ανταλλαγές, γονάτισε στο καναβάτσο και εκεί δέχτηκε ακόμα μεγαλύτερη τιμωρία, με τον ‘Iron’ Chandler να επικρατεί απέναντί του και παλαιστικά.

Και ενώ όλοι θεωρούσαν πως το τελείωμα ήταν πολύ κοντά για τον Αμερικανό, έρχεται το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου όπου εκεί ένα αριστερό του Oliveira στο σαγόνι του Chandler τον ζάλισε με αποτέλεσμα εκείνος να τρέξει άμεσα στο πλεχτό του κλουβιού, αλλά εκεί «έφαγε» μερικά δεξιά overhands και εν τέλει ακόμα ένα αριστερό στο σαγόνι που τον ξάπλωσε στο έδαφος.

Ο διαιτητής σε εκείνο το σημείο πολύ σωστά επενέβη για να γλυτώσει τον Chandler από περαιτέρω τιμωρία.

Αυτή ήταν η 9η συνεχόμενη νίκη για τον νέο lightweight πρωταθλητή που από την χαρά του αμέσως μετά πήδηξε εκτός του οκταγώνου συνομιλώντας με κόσμο και με τον Dana White.

Δείτε τι έγινε :

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @frankog901


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ