Έξαλλος ο Gilbert Burns με τα rankings του UFC : «Έχουν κολλήσει στην welterweight κατηγορία»

O Gilbert Burns επιστρέφει στην δράση αυτό το Σάββατο αντιμετωπίζοντας στην welterweight κατηγορία τον Neil Magny στην main card του ‘UFC 283’.

new banner sumo hellenic federation

Εκεί έχουμε ως κύριο event το ματς light heavyweight τίτλου μεταξύ Glover Teixeira και Jamahal Hill.

Ο Burns προέρχεται από την ήττα με κοντινή απόφαση από τον Khamzat Chimaev , σε ένα ματς που έγινε στο ‘UFC 273’ τον περασμένο Απρίλιο. Αν και σε εκείνη την αναμέτρηση ο ‘Borz’ έμπαινε ως το μεγάλο φαβορί, εντούτοις ο Burns του έδωσε το πιο δύσκολο ματς της καριέρας του μέχρι εκείνη την στιγμή.

Ο ’Durinho’ λίγο πριν επιστρέψει στο οκτάγωνο τονίζει πως η welterweight κατηγορία είναι κολλημένη και δεν κινείται ιδιαίτερα :

«Η κατηγορία δεν κινείται ποτέ! Αυτό με εκνεύρισε τρομερά, αλλά το έχω ξεπεράσει. Παίζω με τον Neil Magny, αλλά πως γίνεται ο Belal Muhammad να κερδίζει τον Sean Brady και να με προσπερνά στα rankings. Έχει κάποιες νίκες, όμως ποτέ δεν έχει κερδίσει εμένα. Γιατί πήρε την θέση μου; Και επίσης αρνήθηκε να με αντιμετωπίσει όταν του προτάθηκε να παίξουμε αντιμέτωποι.

Εάν ήταν ακόμα στο νούμερο 5 των rankings, τότε θα έλεγε ‘ναι’. Αυτό λοιπόν είναι κάτι που δεν μου αρέσει, αλλά δεν είναι και στον δικό μου έλεγχο.»

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ