Εξαιρετικός Stephen Thompson νικά καθαρά σε 5 γύρους τον Geoff Neal! (vid)

Στο main event του ‘UFC Vegas 17’, ο Stephen Thompson κατάφερε να επικρατήσει πεντακάθαρα σε 5 γύρους του αντιπάλου του Geoff Neal με 50-45 στις κάρτες των κριτών.

Στον πρώτο γύρο ο Neal χρησιμοποίησε το μικρότερο κλουβί ώστε να ρίχνει συνδυασμούς κατά μήκος του στον Thompson, που έβαζε στο ματς γυριστά λακτίσματα καθώς απόφευγε τις περισσότερες τοποθετήσεις του αντιπάλου του στο κέντρο του οκταγώνου. Μια κατά λάθος σύγκρουση κεφαλιών τους έκοψε και τους δύο στο πρόσωπο με τον Neal να δείχνει πως επηρεάζεται περισσότερο.

Στον δεύτερο γύρο ο Neal προσπάθησε να πάει σε χαλαρότερους ρυθμούς, με τον Thompson να προσγειώνει καλές γροθιές από απόσταση, ενώ συνέχισε με λακτίσματα στα πλάγια και στο κεφάλι. Ο Neal δυσκολεύονταν να μπει μέσα στην άμυνα του ‘Wonderboy’, ενώ εκεί μόνο με αντεπιθέσεις τον έβρισκε στο σώμα.

Στον τρίτο γύρο ο Thompson πέρασε ξανά περισσότερα χτυπήματα από απόσταση, ενώ η κίνηση ποδιών του προβλημάτιζε τον Neal. Στον τέταρτο ο Thompson συνέχισε την πίεση βρίσκοντας τον Neal με δυο καθαρές γροθιές με το δεξί, τις οποίες ακολούθησαν γόνατο και λάκτισμα στο σώμα.

Ο Thompson φαίνονταν κάπως να κουτσαίνει στον πέμπτο γύρο με το γόνατό του να έχει εμφανώς πρηστεί. Αυτό επέτρεψε στον Neal να μπει στην άμυνά του και οι δυο τους να ανταλλάξουν πολλά χτυπήματα και λακτίσματα κατά μήκος του κλουβιού στο πιο εντυπωσιακό 5λεπτο της αναμέτρησης. Ο Neal βρήκε τρόπο να προσγειώσει δύο βαριές γροθιές προς το τέλος του γύρου, όμως ο Thompson τις άντεξε δίχως πρόβλημα.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη επικράτηση για τον Thompson που με το τέλος του αγώνα ζήτησε ματς με τον Jorge Masvidal.

Από την άλλη ο Neal μετά από 5 σερί νίκες στο οκτάγωνο με τελευταία αυτή απέναντι στον Mike Perry τον Δεκέμβριο του 2019, χάνει το αήττητό του στο UFC.

Δείτε παρακάτω όλη την αναμέτρηση (για να ανοίξουν τα βίντεο πατάτε δύο φορές πάνω σε αυτά) :

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ