Επίσημο : Τον Οκτώβριο αντίπαλοι στο ρινγκ Vasyl Lomachenko με Teofimo Lopez!

Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση ανάμεσα στον Vasyl Lomachenko και τον Teofimo Lopez είναι γεγονός!

Η μάχη τους με μετάδοση από το ESPN μέσα από την «φούσκα» του MGM Grand Arena στο Las Vegas θα πραγματοποιηθεί –χωρίς θεατές- μεταξύ των ημερομηνιών 17, 24 ή 31 Οκτωβρίου, ανάλογα τι θα αποφασίσει το δίκτυο.

Η ‘Top Rank’ έφτασε σε συμφωνία με την πλευρά του Teofimo Lopez από την στιγμή που ο Lomachenko έκανε ένα βήμα πίσω οικονομικά με αποτέλεσμα ο αντίπαλός του να παίρνει κοντά στα 2 εκατομμύρια δολλάρια, από τα 1,25 που αρχικά προορίζονταν για εκείνον.

Αν και ο Lopez Sr, πατέρας και προπονητής του πυγμάχου που κατέκτησε Ολυμπιακό μετάλλιο για τις Ονδούρες το 2016, ήθελε ο γιος του να πάρει το ματς αν και λίγο ζημιωμένος οικονομικά μιας και θα έκανε καλό στην υστεροφημία του, ο ίδιος ο Teofimo Lopez επέμενε να παραμείνουν σφιχτοί στις διαπραγματεύσεις γιατί θεωρούσε πως άξιζε περισσότερα χρήματα. Και τα κατάφερε!

Ο Lomachenko από το ματς αναμένεται να πάρει κοντά στα 2,7 εκατομμύρια δολλάρια.

Ο Lopez Sr ανέφερε χαρακτηριστικά :

«Όλος ο κόσμος θα δείτε το ματς ο Teofimo θα λάβει μεγαλύτερη αναγνώριση όταν επικρατήσε του Lomachenko.

Θα είναι ένας πανέμορφος αγώνας ανάμεσα σε δύο υπέροχους μαχητές που θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν για την επικράτηση.

Είχα προβλέψει ότι θα παίξουν εδώ και δύο χρόνια. Ο Θεός μου έδωσε αυτό το όραμα για κάποιο λόγο.»

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ