Έκπληξη από τον 46άρη Anderson Silva – Κυριάρχησε με Julio Cesar Chavez jr (βίντεο)

anderson silva boxing julio cesar chavez

Στην Γκουανταλαχάρα του Μεξικό στο co-main event πυγμαχικού show ο 46χρονος θρύλος του ΜΜΑ Anderson ‘The Spider’ Silva έκανε το ντεμπούτο του στην επαγγελματική πυγμαχία απέναντι στον 35χρονο Μεξικάνο Julio Cesar Chavez jr.

banner new 233

O Silva κατάφερε με απόφαση να πάρει την νίκη απέναντι στον άλλοτε πρωταθλητή της WBC μέσα σε οχτώ γύρους και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση, κάτι που ίσως λίγοι περίμεναν.

Ο ‘The Spider’, που τελευταία φορά είχε αγωνιστεί στο UFC το 2020, κατάφερε να επιβληθεί έχοντας καλύτερη κίνηση μέσα στο ρινγκ και βρίσκοντας αποτελεσματικότερα στα αρχικά στάδια του ματς την απόσταση ανάμεσά τους ώστε να προσγειώσει χτυπήματα.

Ο συγχρονισμός στις κινήσεις του Silva ήταν καλύτερος κάτι που εκνεύρισε τον Chavez jr, που όταν βρήκε την ευκαιρία προσγείωσε γροθιές στον Βραζιλιάνο που από την μεριά του τον προσκάλεσε για ανταλλαγές στην γωνία του ρινγκ.

Ο Silva πέρασε ένα πολύ γερό άπερκατ στο ξεκίνημα του τέταρτου γύρου και συνέχισε με χτυπήματα σε σώμα και κεφάλι. Επίσης ο ‘Spider’ με τεχνικά τζαμπς συνέχισε να προβληματίζει σοβαρά τον Chavez.

Στον πέμπτο γύρο ο Silva συνέχισε με συνδυασμούς μέσα από την άμυνα του Chavez που από την μεριά του επιχείρησε δυναμικές γροθιές στον έκτο γύρο, τις οποίες ο Silva ‘τις έφαγε’ δίχως κάποιο περαιτέρω πρόβλημα, ενώ επίσης τις ανταπέδωσε.

Με άπερκατ του Silva μέσα από την άμυνα του Chavez στον έβδομο γύρο το πρόσωπο του αντιπάλου του άρχισε να παρουσιάζει εμφανή ζημιά.

Τα ίδια συνέβησαν και στον όγδοο γύρο.

Δείτε την αναμέτρηση παρακάτω:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ