Δυνατές γυναίκες σε σώμα και μυαλό με το «Strong for Life» της coach Anna Tatjana Lie ! (vid)

«Οι διακοπές ολοκληρώθηκαν, όμως δεν υπάρχει λόγος να κρατήσουμε πίσω τους στόχους μας σε ευεξία και υγεία», τονίζει η εξαιρετική αθλήτρια Anna Tatjana Lie, που το τελευταίο διάστημα επικοινωνεί μια νέα ιδιαίτερα δυναμική και ξεχωριστή πρωτοβουλία.

Πρόκειται για το ‘Strong for Life’, μια online κοινότητα γυναικών στον χώρο του fitness και της διανόησης, το οποίο προσφέρει εβδομαδιαία τμήματα με LIVE προπονήσεις, αλλά και μαγνητοσκοπημένες προπονήσεις on demand.

Όλα τα τμήματα είναι σχεδιασμένα ειδικά για την γυναίκα και σκοπός της Lie ως coach είναι να φέρνει την ασκούμενη σε μια βαθύτερη επικοινωνία με τον εαυτό και το σώμα της, χτίζοντας έτσι από κάθε άποψη μια πραγματικά δυνατή προσωπικότητα.

Η Anna Tatjana Lie σας προσκαλεί να αναλάβετε δράση και να έρθετε σε επαφή με την ισχυρή γυναικεία σας πλευρά!

Ήδη γυναίκες από όλο τον κόσμο την Αμερική, την Ευρώπη ως και την Αυστραλία έχουν γίνει μέλη του ‘Strong for Life’, με την Anna να θέλει να θέλει πλέον και οι Ελληνίδες να μπουν δυναμικά και ενεργα στον τομέα της γυμναστικής online, ιδιαίτερα μέσα από τα τμήματα του διαλογισμού και του female empowerment.

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την Anna Tatjana Lie στα social media της εδώ :

Facebook :

Instagram :

Δείτε σχετικο promo video :

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ