Η Claressa Shields ετοιμάζει ντεμπούτο στο ΜΜΑ Μάιο – Ιούνιο και δουλεύει σκληρά!

Η δύο φορές χρυσή ολυμπιονίκης Claressa Shileds τάραξε τα νερά μετά την ανακοίνωση της πως είναι διατεθειμένη να κάνει το ντεμπούτο της στις μεικτές πολεμικές τέχνες αλλά και πως έχει ήδη συμφωνήσει με την διοργάνωση PFL.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια θέλει να δοκιμαστεί σε ένα άθλημα στο οποίο οι γυναίκες, σύμφωνα με την ίδια, έχουν καλύτερες απολαβές σε σχέση με την πυγμαχία.

Σε δηλώσεις της η αθλήτρια αναφέρει:

«Κοιτάξτε, είμαι ενθουσιασμένη και έτοιμη να αποδείξω πως κάνουν λάθος. Όχι όλους, αλλά αυτούς που με αμφισβητούν. Όλοι συνεχώς λένε ότι ‘κανένας από όσους προέρχονται από την πυγμαχία δεν μπορούν να πετύχουν στις ΜΜΑ’. Λένε ‘κοίτα τoν James Toney’ και γελάω επειδή o James Toney ήταν 42 ετών, εγώ είμαι 25. Ήταν 42 και αγωνίστηκε, δεν ξέρω πόσο καλά είχε προετοιμαστεί αλλά αγωνίστηκε με έναν από τους καλύτερους που είχαν. Δεν είναι ότι εγώ δεν θα το κάνω, αλλά θα πάω ένα βήμα την φορά.»

Η Shileds φέρετε να έχει ξεκινήσει προπονήσεις στο ίδιο γυμναστήριο με την Holly Holms και τον Jon Jones με την ίδια να περιμένει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην κατηγορία των junior middleweight τον Φεβρουάριο και μετά να κάνει την εναλλαγή στις MMA.

Επιπλέον η αθλήτρια αποκάλυψε πως:

«Έχουμε ήδη αγωνιστικό πλάνο για αυτό και ανυπομονώ να κάνω το ντεμπούτο μου τον Μάιο ή Ιούνιο τον επόμενο χρόνο.»

Η Shileds δεν θα αγωνιστεί σε τουρνουά του PFL πριν το 2022 αφού θέλει να κάνει την εναλλαγή σιγά-σιγά, ενώ θυμίζουμε πως εκεί αγωνίζεται και η άλλοτε Ολυμπιονίκης του Τζούντο Kayla Harrison:

«Το PFL καθορίζει το πεπρωμένο μου στο άθλημα. Αν εγώ και η Kayla Harrison είμαστε στο ίδιο τουρνουά, αν είμαστε στην ίδια σεζόν και πρέπει και οι δύο να παλέψουμε για την κορυφή, θα το κάνουμε. Έτσι ποιος ξέρει ποιον θα αντιμετωπίσω. Πάντως σκέφτομαι πως μπορώ να φτάσω στον τελικό του τουρνουά το 2022.»

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ