Χρήστος Ναβροζίδης : Η μάχη με γυμνά χέρια με τον Xούλιγκαν από την Ολλανδία ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χρήστος Ναβροζίδης στο ‘King of the Streets’ απέναντι στον χούλιγκαν από την Ολλανδία ‘Hoobooi’

Δείτε για πρώτη φορά τον αγώνα που έκανε ο Χρήστος Ναβροζίδης με γυμνά χέρια στην underground διοργάνωση ‘King of the Streets’ τον περασμένο Αύγουστο του 2021.

Ο Έλληνας μαχητής, με το προσωνύμιο ‘El Greco’, για πρώτη φορά αγωνίστηκε στα -80 κιλά σε αυτό το underground event που έχει μεγάλη διαδικτυακή απήχηση.

Οι αναμετρήσεις εκεί γίνονται σε τοποθεσίες που δεν ανακοινώνονται από πριν και εδώ φαίνεται το κλουβί με κιγκλιδώματα να έχει στηθεί σε αποθήκη.
Αντίπαλός του ήταν ο ‘Hoobooi’, ο χούλιγκαν από το Φέγενορντ της Ολλανδίας.

Αγωνιστικά ο Ναβροζίδης, που έχει καταβολές από την πάλη, έκανε την πρώτη εντυπωσιακή ενέργεια του ματς με εναέριο λάκτισμα με το αριστερό του πόδι που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους μιας και βρήκε στόχο στο κεφάλι.

Στην συνέχεια επιχείρησε, όπως ήταν αναμενόμενο, να πάει με takedown στο έδαφος τον αντίπαλό του πιάνοντάς τον από το πόδι. Εκείνος αμύνθηκε αποτελεσματικά γλυτώνοντάς το.

Από την όρθια θέση ο ‘Hoobooi’ βρήκε με γροθιά και μετά με γόνατο στο κεφάλι τον Ναβροζίδη , αλλά ο σκληροτράχηλος Έλληνας fighter συνέχισε να τον παλεύει. Λίγο μετά του κατάφερε ακόμα μία εντυπωσιακή παλαιστική πτώση.

Μετέπειτα μια γροθιά του Ναβροζίδη στην σύντομη όρθια μάχη δεν βρήκε τον στόχο, με αποτέλεσμα ο Ολλανδός να το εκμεταλλευτεί, να του πάρει την πλάτη και από εκεί γυρίζοντας σε θέση mount να περάσει γροθιές που οδήγησαν σε στοπ την αναμέτρηση.

Ο Ναβροζίδης αν είχε λίγο μεγαλύτερη εμπειρία στην άμυνα από το έδαφος στο ΜΜΑ, σίγουρα θα μπορούσε να τον γυρίσει με μεγάλη άνεση ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Σε κάθε περίπτωση οι ενέργειές του, βγαλμένες από την παλαιστική του εμπειρία, καθώς και από την διάθεσή του να δώσει εντυπωσιακά χτυπήματα, έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Δείτε τι έγινε :


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ