Χωρισμός : Ο Murthel Groenhart σταματά την συνεργασία με Mike Passenier!

Ο , πρωταθλητής ‘Κ1 Max’ το 2012 και κάποια στιγμή κυρίαρχος της welterweight κατηγορίας στο GLORY, με μια ανακοίνωση έκπληξη πριν λίγες μέρες έκανε γνωστό πως σταματά την συνεργασία του με τον προπονητή Mike Passenier και το ‘Mike’s Gym’.

Για μια δεκαετία στην γωνία του, ο Passenier αποτέλεσε θεμέλιο λίθο των επιτυχιών του Groenhart που διατηρεί ένα ρεκόρ με σχεδόν 100 αγώνες (69 νίκες, 24 ήττες, 3 ισοπαλίες).

Δίχως να αποκαλύπτει σε πιο γυμναστήριο θα πάει τώρα, έγραψε στο Instagram :

«Αγαπητοί φανς και ακόλουθοι, σήμερα ανακοινώνω πως μετά από μακροχρόνια συνεργασία με τον προπονητή μου Mike Passenier, αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας.

Στην διάρκεια του ταξιδιού μας μαζί συγκεντρώσαμε πολλές νίκες και μερικές ήττες, που κατέληξαν κάποιες φορές σε τρόπαια και ζώνες, αλλά πάντα σε πολύτιμα μαθήματα για εμάς.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Mike για τον χρόνο και την αφοσίωσή του όλα αυτά τα 18 χρόνια και την βοήθειά του να χτίσω την καριέρα μου ως επαγγελματίας αθλητής επιτρέποντάς μου να εκπροσωπώ το γυμναστήριό του.

Αισθάνομαι πως αυτή η αλλαγή έρχεται ως φυσικό επακόλουθο τόσο για την επαγγελματική, όσο και για την προσωπική μου ανάπτυξη και αυτό θα το δείτε σε όλα αυτά που θα ακολουθήσουν για μένα.»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ