Χάρης Κοτσονούρης λίγο πριν τη μάχη στο ‘MCP 12’: «Ο Πουρλίδας έχει άγνοια κινδύνου απέναντί μου»

Λίγο πριν την μάχη του στο MMA Challenge Pro 12, o Χάρης Κοτσονούρης από τον Σύλλογο Lions Academy SFC του Στέλιου Σκέμπη, μιλά στο ufight.gr .

Στο event ο νεαρός μαχητής τίθεται αντιμέτωπος με τον Βασίλη Πουρλίδα.

Αρχικά για την προετοιμασία του και την πρόβλεψη για το αποτέλεσμα του αγώνα, μας αναφέρει :

«Η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά, χωρίς τραυματισμούς και είμαι πανέτοιμος για την 1η Απριλίου να κάνω το ντεμπούτο μου στο πρώτο επαγγελματικό αγώνα και σίγουρα θα κάνουμε το 1-0 με θεαματικό τρόπο. Θα μπορούσα να σας πω με ποιον τρόπο θα έρθει το νοκ αουτ αλλά είναι σαν να προδίδω το πλάνο που θα ακολουθήσουμε. Αυτό θα το δείτε. Σας το φυλάμε για έκπληξη.»

Για αυτό που θα ήθελε να πει στον αντίπαλό του πριν την αναμέτρηση :

«Θέλω να πω στον αντίπαλο μου συγχαρητήρια που πρόλαβε να με δει από το βίντεο, αλλά δεν θα προλάβει να με δει από κοντά γιατί αυτό που θα δει δεν θα το πιστέψει. Μου ακύρωσε ήδη ο προηγούμενος αντίπαλος, γιατί ήξερε το αποτέλεσμα. Αυτός φάινεται έχει άγνοια κινδύνου. Στο μόνο που του δίνω δίκιο είναι ότι θα είναι το πιο σκληρό παιχνίδι της καριέρας του.»

Για τους στόχους του στο άθλημα εντός και εκτός Ελλάδος :

«Είμαι μόλις 18 και ο στόχος μου είναι να παίξω στις μεγαλύτερες διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδος. Όλοι οι αντίπαλοι είναι ευπρόσδεκτοι δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο στην Ελλάδα έτσι και αλλιώς όσοι είναι σε καλό επίπεδο δεν παίζουν σε ελληνικές διοργανώσεις ή παίζουν με ξένους αντιπάλους για να μην δεχθούν την ήττα από Έλληνα αθλητή. Αν υπάρχει ανάλογη αμοιβή παίζω με τον οποιονδήποτε.»

Μιλώντας για τον τρόπο που του αρέσει να αγωνίζεται :

«Μου αρέσει να βασανίζω τον αντίπαλο μου μέχρι εκεί που δεν αντέχει άλλο ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι το νοκ αουτ. Το στυλ παιχνιδιού μου είναι με τον κάθε αντίπαλο διαφορετικό ώστε να μη μπορεί να με διαβάσει κανείς για να είμαι πάντα το φαβορί.»

Το μήνυμα που στέλνει στον αντίπαλό του :

«Ο αντίπαλος μου είπε να εμφανιστώ στο κλουβί , τα ίδια λόγια θέλω να μου πει και μετά το τέλος του αγώνα.»

Κλείνοντας μιλώντας για αυτούς που είναι δίπλα του :

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Στέλιο Σκέμπη που ήταν δίπλα μου σε όλη μου την προετοιμασία , τους συναθλητές μου που με βοήθησαν με τα δυνατά σπαρινγκ ώστε να είμαι στο επίπεδο που βρίσκομαι τώρα , την οικογένεια μου που με στηρίζει και τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου που είναι δίπλα μας στην προετοιμασία γιατί μόνο όσοι είναι αθλητές μπορούν να καταλάβουν τι θυσίες κάνουμε για να καταφέρουμε τους στόχους μας.»

mcp 12 afisa

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ