Αυτός είναι ο λόγος που ο Fedor Emelianenko δεν υπέγραψε ποτέ στο UFC!

Αυτό το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ο Fedor Emelianenko κάνει τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του αγωνιζόμενος απέναντι στον Ryan Bader στο πλαίσιο του ‘Bellator 290’.

new banner sumo hellenic federation

Ο Emelianenko μιλώντας στο ‘The MMA Hour’ αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις που είχε με τον Dana White στην διάρκεια της καριέρας του προκειμένου να αγωνιστεί στο κορυφαίο promotion του αθλήματος στον κόσμο, πράγμα που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Το 2009 θεωρούνταν ο καλύτερος MMAer στον κόσμο, και ο Dana White επιχείρησε να τον φέρει στο UFC ώστε να αντιμετωπίσει τον Brock Lesnar.

«Το όλο θέμα είχε να κάνει με το γεγονός πως είχα ήδη συμβόλαιο με την Strikeforce , ενώ ο Dana White μου προσέφερε νέο συμβόλαιο με το UFC. Έτσι βασικά εάν υπέγραφα αυτό το συμβόλαιο θα ήμουν κολλημένος. Θα με πήγαιναν στο δικαστήριο και δεν θα μπορούσα να παίξω ούτε στο Strikeforce, ούτε στο UFC. Δεν είχε νόημα εκείνη την στιγμή.

Κάποια στιγμή το UFC αγόρασε το Pride. Και τότε υπήρχε μία πιθανότητα να παίξω εκεί όμως ο Dana White δεν υπέγραψε το συμβόλαιο.»

Αφότου το UFC αγόρασε το Strikeforce , συνέχισε να παίζει σε άλλα promotions, συμπεριλαμβανομένου και του ‘Bellator’.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ