Αβέβαιο το ‘Gervonta Davis vs Ryan Garcia’ – Το πρόβλημα που προέκυψε

Το κλείσιμο της πολυαναμενόμενης αναμέτρησης ανάμεσα στους Gervonta Davis και Ryan Garcia διατρέχει πλέον σοβαρό κίνδυνο.

new banner sumo hellenic federation

Τίποτα δεν είναι σίγουρο προκειμένου να πραγματοποιηθεί το ματς τον Απρίλιο παρά τις διαβεβαιώσεις του Oscar De La Hoya τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τον Mike Coppinger του ESPN το πρόβλημα προέκυψε σε ότι έχει να κάνει με την ρήτρα για ρεβάνς και ως προς το ποιός θα έχει εκεί τον πρώτο λόγο να διαχειριστεί το promotion και την μετάδοση του ματς.

Τα δίκτυα PBC και Showtime θα διαχειριστούν την πρώτη αναμέτρηση και θεωρούν πως το ίδιο θα έπρεπε να γίνει και σε περίπτωση ρεβάνς. Όμως η Golden Boy Promotions με το DAZN διαφωνούν.

Επίσης ο Davis θα έχει την μερίδα του λέοντος στα κέρδη του αγώνα του Απριλίου εφόσον αυτό το σενάριο προχωρήσει . Από την άλλη η αντίπαλη πλευρά δεν θέλει να δώσει ρεβάνς στον Davis σε περίπτωση που εκείνος ηττηθεί.

Μας μένουν ακόμα δύο μήνες μέχρι να γίνει (εάν γίνει) αυτό το ματς και τα εμπόδια δεν θα είναι λίγα.

Πάντως σε κάθε περίπτωση στην πυγμαχία, όπως διεξάγεται στην εποχή μας, οι ρεβάνς έχουν τρομερό ενδιαφέρον και ακόμα μεγαλύτερο από την πρώτη αναμέτρηση (στις περισσότερες των περιπτώσεων).


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ