‘ΑΣ Θησέας Αιτ/νίας’ : Με 6 αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kickboxing της WAKO στην Ιταλία

O ‘Αθλητικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας’ με επικεφαλής προπονητή τον Νίκο Κακαρέλη θα συμμετάσχει με 6 αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kickboxing της WAKO που πραγματοποιείται από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου στο Jesolo της Ιταλίας.

Ο ΑΣ Θησεας Αιτ/νιας με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο θα συμμετέχει με έξι πρωταθλητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία από 30/9 έως 8/10.

Το Αγρίνιο θα δώσει βροντερο παρόν σε ένα ακόμα παγκόσμιο πρωτάθλημα kick boxing της WAKO.

Στην εθνική ομάδα συμμετέχουν έξι αθλητές του συλλόγου όπου είναι και ο μοναδικός σύλλογος του νομού μας με πρωταθλητές και μέλη εθνικών ομάδων στα αθλήματα που καλλιεργεί.

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν είναι οι :

1) Τσακανικας Βαλεντίνος

2) Σταμελου Αρτέμης

3) Βλάχου Αναστασία

4) Ψαρουδάκη Μαρία- Ζουμπούλια

5)Τσακανικα Κατερινα

6) Γιοβανης Κωνσταντίνος

Ένας από τους προπονητές της εθνικής ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα είναι και ο προπονητής του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Κακαρελης Νίκος όπου είναι και ο μοναδικός προπονητής του νομού με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για το αθλήμα του kick boxing. Ο σύλλογος στο τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα είχε κατακτήσει 3 μετάλλια.

Στην αποστολή συμμετέχουν 120 αθλητές- πρωταθλητές.

Το ΔΣ του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες αθλητές,στους προπονητές αλλά και την ΠΟΚ . Ευχαριστούμε πολύ τον χορηγό μας Πρωτεας ενοικιάσεις και πωλήσεις αυτοκινήτων .

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ