«ΑΠΣ Αετός Κω» : Τμήματα Brazilian Jiu Jitsu όλο τον Ιούλιο και Αύγουστο!

Ο επικεφαλής προπονητής του Απόστολος Παπανικολάου ανακοινώνει την συνέχιση των προπονήσεων στο άθλημα του Brazilian Jiu Jitsu (Μπραζίλιαν Ζίου Ζίτσου) για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Παράλληλα ανακοινώνει πως οι προπονήσεις στο άθλημα του Καράτε θα επανεκκινήσουν από τις αρχές Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της νέας αγωνιστικής σεζον.

Ο Σύλλογος βρίσκεται στην περιοχή ‘Αγιος Ελευθέριος – Νέο Στάδιο Ανταγοράς’.

Μιλώντας στο ufight.gr o Απόστολος Παπανικολάου τόνισε:

«Φέτος είναι η πρώτη φορά που δεν πραγματοποιούνται εξετάσεις ζωνών στον Σύλλογο και η κύρια αιτία είναι για να περιοριστούν τα έξοδα των γονιών των αθλητών μου.

Όπως για όλους τους αθλητικούς Συλλόγους στην χώρα, έτσι και για τον δικό μας εδώ στην Κω τα πράγματα στην εποχή του κορωνοϊού είναι εξαιρετικά δύσκολα. Δοκιμάζονται οι αντοχές μας με τα πάγια έξοδά μας να τρέχουν και μία από τις λιγοστές ελπίδες μας να είναι οι δηλώσεις στήριξης των Αθλητικών Συλλογων εκ μέρους του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη.

Αφουγκράζομαι και συμμερίζομαι τα πρόβλημα όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί προσπαθώντας να κάνω το καλύτερο και να δώσω ακόμη περισσότερο από ότι απέμεινε(ψυχικά και πνευματικά).

Ειδικά για έναν επαρχιακό Σύλλογο που διδάσκει αθληματα όπως τα δικά μας που συγκρούονται και με κάποιες αντιλήψεις , τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Βρίσκομαι και προσωπικά σε μια αναζήτηση της επιβίωσης των μαχητικών αθλημάτων στην περιοχή μας, στο νησί της Κω.

Στόχος μου παραμένει να φέρνω την νεολαία του νησιού μας με σεβασμό σε επαφή με τον μαχητικό αθλητισμο.

Ο Σύλλογος, αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, βρίσκεται στην περιοχή Άγιος Ελευθέριος – Νέο Στάδιο Ανταγοράς και οι εγγραφές γίνονται όλο τον χρόνο. Υπαρχουν τμήματα Παιδικά, Εφηβικά, Ενηλίκων, Αγωνιστικά και Ταχύρυθμα.

Στο άθλημα του Brazilian Jiu Jitsu ο Σύλλογος μας με υπερηφάνεια ανήκει στην ομάδα ‘Carley Gracie Jiu Jitsu Τeam’.”

Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τον «ΑΠΣ Αετός Κω» είναι : 6942266266 και το email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook :

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ