Απόλυτα επιτυχημένο με ρεκόρ συμμετοχών το ‘Gods of War Open & Striking Heroes’ των Μογαντάμ – Πολίτη (φωτορεπορτάζ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στην Πεύκη οι διασυλλογικοί αγώνες ‘Gods of War Open & Striking Heroes’ δια χειρός Αχιλλέα Μογαντάμ και Στέλιου Πολίτη.

Το event πραγματοποίησε με ρεκόρ συμμετοχών και διοργανώθηκε από το ‘Royal Academy of Kickboxing & Muay Thai’ σε συνεργασία με το ‘Zen Fighting Club’.

«Με απόλυτη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε πριν λίγο το GODS OF WAR OPEN & STRIKING HEROES POWERED BY Fitshop.gr στο κλειστό γήπεδο Πεύκης υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (ΠΕ.Α.Π.)ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ !

Η διοργάνωση κύλησε με εξαιρετική ροή ενώ οι αγώνες που παρακολουθήσαμε ήταν υψηλού επιπέδου σε όλα τα στυλ κάτι που πιστοποιεί ότι διαθέτουμε την αφρόκρεμα των σχολών και προπονητών στη χώρα μας !

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αχιλλέα Μογαντάμ με το ‘Royal Kick Boxing Muay Thai Academy’ συνδιοργανωτή για την μεγάλη τους στήριξη σε όλα τα επίπεδα.

Τον Παναγιώτη Βλαχάκη που έχει οργανώσει απίστευτα την ομοσπονδία μας με το πρόγραμμα αγώνων.

Τον Ιωάννη Θεοφάνους που επιμελήθηκε το στήσιμο του αγωνιστικού χώρου δουλεύοντας όλη τη νύχτα ώστε η διοργάνωση να έχει αυτή τη ροή.

Την άρτια ομάδα των κριτών διαιτητών μας με τον Παναγάκο Μίλτο που διαθέτει τους εμπειρότερους και καλύτερους διαιτητές στη χώρα με την σκεπή των παγκόσμιων ομοσπονδιών μας ISKA & WKU.

Την ομάδα μου του ZEN FIGHTING CLUB Rene Avrm ,Chrisa Rena και τους προπονητές μας Παναγιώτη Πετρίτση , Παναγιώτη Μιτσινίγκο.

Τον γιατρό μας Δημήτρη Μπακιρτζή, εγγύηση ασφαλείας των αγωνιζομένων.

Ραντεβού στο επόμενο GOW OPEN ενώ αύριο θα ανακοινώσω καυτά νέα από το επαγγελματικό kickboxing της χώρας μας !

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δημήτρη Δημαρέλη για τη στήριξη του FITSHOP σε όλες μας τις διοργανώσεις του GODS OF WAR !

Μεγάλα credits στον επίσημο φωτογράφο μας της διοργάνωσης Luc Tytgat»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ