Ανδρέας Καλύμνιος : Το ‘Ευχαριστώ’ για την μεγάλη επιτυχία του «Hall of Champions 6» και η… επιστροφή 15 Οκτωβρίου!

Αδιαμφισβήτητα το ‘Hall of Champions 6’ γνώρισε τεράστια επιτυχία με πλήθος κόσμου να έρχεται να παρακολουθήσει στο Περιστέρι και τις εγκαταστάσεις του ‘The Core Sports Center’ πραγματικά πολύ όμορφο θέαμα σε ένα φοβερά αθλητικό κλίμα που τόσο πολύ μας είχε λείψει.

Ο Ανδρέας Καλύμνιος σε μια σύντομη αποτίμηση της διοργάνωσής του στέλνει το δικό του ‘Ευχαριστώ’ σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία.

Εδώ θα σας αποκαλύψουμε πως το επόμενο ‘Hall of Champions’, το 7ο κατά σειρά, θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου. Τα καλύτερα έρχονται…

«Ένα ακόμα ‘Hall of Champions’ πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και χωρίς πολλά λόγια και υπερβολές, ο κόσμος ‘ΜΙΛΗΣΕ’.

Όσοι ήταν εκεί το έζησαν, όσοι δεν ήταν το έμαθαν!!!

Ένα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου : Δανάη, Αλεξάνδρα, Μαρκελλο, Νικόλ .

Ένα ευχαριστώ στην αμερόληπτη και καθ’όλα σωστή διαιτησία των φίλων-κριτών-διαιτητών που συνεργάζομαι και εμπιστεύομαι πολλά χρόνια.

Επίσης να ευχαριστήσω την δικηγόρο μου, τον γιατρό μας, τους Cutmen, το νούμερο 1 site UFIGHT και τον Βάιο Μπρουζιώτη για την παρουσία του και την κάλυψη της βραδιάς.
Την ομάδα ασφαλείας και ροής κοινού, το προσωπικό του ‘The Core’, τους χορηγούς μας, καθώς και όλους τους προπονητές και αθλητές που στελέχωσαν και συμμετείχαν στην κάρτα αγώνων, την ραχοκοκαλιά μια επιτυχημένης διοργάνωσης.

Τα πολλά συγχαρητήρια που λάβαμε ως διοργάνωση, τα ανταποδίδουμε σε εσάς και τον κόσμο σας!

Δέσμευσή μας όλο και πιο πάνω, όλο και καλύτερα με το επόμενο μας ραντεβού στις 15 Οκτώβρη 2022 με την γνωστή συνταγή της επιτυχία του HALL !

Σύντομα όλο το φωτογραφικό υλικό της αξέχαστης βραδιάς.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»

gif ufight fightsports 1

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ