Αλέξης Σύρος : Επιστρέφει να σφυροκοπήσει ξανά σε περισσότερα κιλά στο ρινγκ του ‘Scorpion – Prive Boxing’ 15 Μαΐου!

Ο Αλέξης Σύρος, ακόμα ένα όνομα που μας έχει λείψει από τα ρινγκ, μιας και πάντα έδινε εντυπωσιακά ματς με πολύ δράση και ξύλο, έκλεισε την αγωνιστική του επιστροφή 15 Μαΐου στο ρινγκ της διοργάνωσης ‘Scorpion – Prive Boxing’.

Ο Γιώργος Σαριδάκης φέρνει τον Σύρο εκ νέου στις αγωνιστικές επάλξεις για την πολύ δυνατή διοργάνωση που ετοιμάζει στο Κλειστό του Μετς.

Ο Σύρος έχει διακριθεί τόσο στο κικμπόξινγκ, όσο και στην πυγμαχία και αυτή την φορά θα τον δούμε να αγωνίζεται σε παραπάνω κιλά από ότι τον είχαμε συνηθίσει. Η αγάπη για μάχη δεν φεύγει ποτέ από αθλητές όπως ο Σύρος και η επιστροφή του αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Σύρος στην πλούσια καριέρα του έχει παίξει με Φλωριάν Μάρκου, Νεκτάριο Ουζούνη, Γιάννη Μιχαλόπουλο, Κώστα Νικολαϊδη, Σπύρο Ιωαννίδη, Χάρη Γκάζη, Διονύση Γκίκα, Αρμάνι Ντανιελυάν, Δημήτρη Μπουρουτζούδη και πολλούς άλλους. Επιτυχημένες εγχώριες μάχες έχει επίσης με αθλητές από το εξωτερικό. Σύντομα θα σας έχουμε περισσότερα για τον αντίπαλό του.

Ο Γιώργος Σαριδάκης στην ανακοίνωσή του, σημείωσε:

«Μπορεί να άλλαξε κατηγορία αλλά επιστρέφει με περισσότερη όρεξη και δίψα από ποτέ ,για να μπει στο Ring και να δώσει το καλύτερο του εαυτό!»

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ