Αλεξάντερ Γκούσταφσον : «Ο Τσιμάεφ θα έβαζε τον Ουσμάν… για ύπνο!»

Μπορεί ο 27χρονος Χαμζάτ Τσιμάεφ να έχει μόλις 4 νίκες στην καριέρα του στο UFC, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που τον βλέπουν ως επόμενο πρωταθλητή στην welterweight κατηγορία και ένας από αυτούς είναι ο Σουηδός συναθλητής του Αλεξάντερ Γκουσταφσον.

Οι δυο τους γνωρίζονται καλά από το ‘All Stars Gym’ και ο Γκούσταφσον έχει δει από πρώτο χέρι τον τρόπο που προπονείται ο Τσιμάεφ .

Για τον εάν θα μπορούσε να κερδίσει τον πρωταθλητή αυτή την στιγμή , τον Καμαρού Ουσμάν , ο Γκούσταφσον λέει :

«Νομίζω πως (ο Τσιμάεφ) θα έβαζε για ύπνο τον Καμαρού Ουσμάν. Θεωρώ πως εάν και μόνο αγγίξει το σαγόνι του, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ο Ουσμάν να κοιμηθεί.

Μου αρέσει ο Καμαρού, είναι ένας φοβερός πρωταθλητής και όπως ξέρετε σπάει συνεχώς ρεκόρ και είναι μεγάλη ευχαρίστηση να τον βλέπουμε να αγωνίζεται γιατί έχει εξαιρετικά καλή τεχνική. Μου αρέσει το τζαμπ και η πάλη του. Απλά δεν βλέπω να αντέχει τις γροθιές του Χαμζάτ.

Συνάντησα πολλούς αθλητές του ΜΜΑ και άλλους μαχητές και το σίγουρα είναι πως με την αφοσίωσή του ξεχωρίζει. Για τον τρόπο με τον όποιο τους προσπερνά όλους προπονητικά. Δεν υπάρχει κανείς που προπονείται όπως εκείνος. Δεν κουράζεται ποτέ και δεν νιώθει πόνο στις προπονήσεις, απλά τις βγάζει εις πέρας.»

Πάντως ο Τσιμάεφ θα χρειαστεί να προσπεράσει ισχυρό ανταγωνισμό στην κατηγορία αυτή που περιλαμβάνει «φονιάδες» όπως οι Κόλμπι Κόβινγκτον, Λέον Έντουαρτς, Χόρχε Μάσβινταλ και Γκίλμπερτ Μπέρνς.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ