Αλέξανδρος Τσανικίδης : «Χάνω τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μα δεν το βάζω κάτω…!»

Με μια απρόσμενη ανακοίνωση πριν λίγο, ο κορυφαίος Έλληνας πυγμάχος Αλέξανδρος Τσανικίδης ανακοίνωσε πως λόγω μιας ακόμα επέμβασης που επιβάλλεται να κάνει στην μέση του, δεν θα καταφέρει να διεκδικήσει τελικά την πρόκριση για την Ολυμπιάδα του Τόκιο.

banner new 233

Ωστόσο μαχητής όπως πάντα ο Αλέξανδρος τονίζει πως θα επιστρέψει στα ρινγκ δριμύτερος και το πιθανότερο να τον δούμε να κάνει εκ νέου σύντομα περισσότερα επαγγελματικά ματς.

Διαβάστε όσα ανέφερε:

«Δυστυχώς έπειτα από μια μάχη 3 μηνών όπου έκανα τα πάντα για να αποφύγω το χειρουργείο δεν κατάφερα να επανέλθω, την Παρασκευή θα μεταβώ σε χειρουργική επέμβαση στην μέση μου το 9ο στη σειρά, με αυτόν το τρόπο χάνω τα προλυμπιακα και τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Μα δεν το βάζω κάτω…

Έπειτα με περιμένουν 3 μήνες αποκατάστασης ώστε να επανέλθω και να διεκδικήσω τις επόμενες ευκαιρίες. Έχω ξαναπεράσει αυτή την διαδικασία και απλά θα επιστρέψω πιο δυνατός από πότε!

Θέλω να ευχαριστώ τον κόσμο και κάποιους σημαντικούς ανθρώπους που έχω στην ζωή μου που με στηρίζουν και είναι πάντα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και παρακολουθουν την καριέρα μου.

Όσοι γνωρίζουν ξέρουν από που ξεκίνησα τι πέρασα και που έφτασα !!

Το μόνο που έχω να πω

I WILL BE BACK !!!!»


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ