‘Α.Ο. Σείριος’ : Πλήθος επιτυχιών στο ‘1ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Fitness Challenge’ της Π.Ο.Σ.Δ. ! (φωτό)

Ο Α.Ο. Σείριος του προπονητή Αθανάσιου Μπάρκα την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 συμμετείχε στην πρώτη διοργάνωση της χρονιάς με του αθλητές του αλλά και τον ίδιο να κάνουν σπουδαίες εμφανίσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το σωματείο συμμετείχε στο 1ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Fitness Challenge της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Φίτνες – Π.Ο.Σ.Δ. που έλαβε χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ικονίου στο Πέραμα με 7 αθλητές.

Μεγάλες διακρίσεις πέτυχαν οι αθλήτριες του συλλόγου οι οποίες κατέκτησαν την πρωτιά σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και έκαναν το απόλυτο στις γυναίκες.

Πιο αναλυτικά, η Τσαούση Ουρανία-Αριέττα ύστερα από τις διακρίσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας κέρδισε εκ νέου την 1η θέση στην κατηγορία 17 – 23 ετών, η Sledz Zofia κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία 24-35 ετών και η Κασσωτάκη Ελευθερία έλαβε την 1η θέση στην κατηγορία 35+ ετών. Πολύ καλή επίσης εμφάνιση έκανε και η αθλήτρια Κατάκαλου Φωτεινή.

Στις κατηγορίες των ανδρών και οι 3 συμμετέχοντες του σωματείου κατάφεραν να ξεχωρίσουν, με τον ίδιο τον προπονητή Αθανάσιο Μπάρκα να λαμβάνει την 2η θέση στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία των 24 – 40 ετών. Την 3η θέση στην ίδια κατηγορία έλαβε ο Παπανικολάου Νικόλαος, ενώ ο Πόκας Θεόδωρος βρέθηκε μια ανάσα μακριά από τα μετάλλια κατακτώντας την 4η θέση στην κατηγορία 40+.

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στις ακαδημίες του συλλόγου αποφέρει ήδη καρπούς, με όλο ένα και περισσότερους αθλητές να μπαίνουν στις αγωνιστικές ομάδες του σωματείου στα στυλ του MMA, Kick Boxing, Tae Kwon Do, Brazilian Jiu Jitsu, Muay Thai, Fitness Challenge και να κατακτούν διακρίσεις σε Πανελλήνιο, Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο ακολουθώντας τα χνάρια του Δασκάλου τους.

Επόμενος στόχος για τον Α.Ο. Σείριος είναι η συμμετοχή των αθλητών του στα επερχόμενα Πρωταθλήματα και Κύπελλα των Ομοσπονδιών καθώς και η διοργάνωση αγώνων στον Δήμο Πεντέλης υπό την αιγίδα των εκάστοτε Ομοσπονδιών στα παραπάνω στυλ.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ