Η ‘2η Σχολή Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας’ ξεκινά στις 19 Ιουνίου – Όλες οι πληροφορίες ! (vid)

«Φίλες και φίλοι των Πολεμικών Τεχνών. Περάσαμε και αντέξαμε πολλά. Όλη αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε για περισσότερο από ένα χρόνο, μας λάβωσε σε σημαντικό βαθμό.

Όμως στον χώρο μας, ξέρουμε καλά πως η αδράνεια, προκαλεί αδράνεια. Όλα δείχνουν, πως η επανέναρξη της λειτουργίας μας, θα γίνει τον Ιούνιο.

Η Π.Ο.Ε.Τ.Α είναι απολύτως έτοιμη, να συνεχίσει δυναμικά, την προσφορά της στην Αυτοάμυνα, με την 2η Σχολή Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας, πάντα με τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά που διέπουν κάθε δράση της Ομοσπονδίας μας.

Με τα νέα δεδομένα, η δημιουργική δράση είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά επιβεβλημένη, όταν κοπάσει αυτή η τρικυμία.

Υγιείς, με δύναμη και θετικότητα, οπλίζουμε περαιτέρω και ουσιαστικά τη φαρέτρα μας, και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και πιο έτοιμοι έναντι του ανταγωνισμού που θα είναι πιο σκληρός και πιο έντονος…

Με χαρά, σας παρουσιάζουμε το πρώτο promo clip της 2ης Σχολής Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας, και σας καλούμε να γίνεται μέρος της Ιστορίας. Ημέρα έναρξης της σχολής 19 Ιουνίου 2021.

Δηλώστε την συμμετοχή σας, έγκαιρα.

Αναλυτικές πληροφορίες στον επίσημο ιστοχώρο : https://selfdefense-instructor.gr/
»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ