Παραμένει στην Προσοτσάνη η Αμβροσιάδου

Αμβροσιάδου

Με τη φανέλα της Προσοτσάνης θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά η Βάγια Αμβροσιάδου καθώς όπως ανακοινώθηκε οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.

Η νεαρή αθλήτρια που έχει διακρίσεις στα ηλικιακά πρωταθλήματα και αποτελεί μέλος της Εθνικής Κ17 θα συνεχίσει στην Προσοτσάνη με τη μορφή υποσχετικής από τους Ακρίτες Νευροκοπίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας και οι δηλώσεις της αθλήτριας:

Για ακόμα μία χρονιά στον Α.Ο. Προσοτσάνης η Βάγια Αμβροσιάδου, το κορίτσι από το Νευροκόπι, μέλος της Εθνικής Κ17, θα ενισχύσει την ομάδα μας στην προσπάθεια της για μια καλύτερη πορεία στην Α1. Ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά τους Ακρίτες Κ. Νευροκοπίου για την αγαστή συνεργασία μας.

«Ξεκινάει μια νέα χρόνια με νέους στόχους και νέα δεδομένα, η ομάδα θα κάνει το καλύτερο δυνατό, ευελπιστώ τα αποτελέσματα να είναι καλύτερα από αυτά της περσινής χρονιάς, η οποία ήταν αρκετά δύσκολη για μας και τώρα καλούμαστε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δόθηκε. Να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας του Νευροκοπίου που φρόντισε και για την φετινή παραχώρηση μου στην ομάδα της Προσοτσάνης. Εύχομαι μια καλή, δημιουργική χρόνια, χωρίς τραυματισμούς και με δυνατά παιχνίδια».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ