Ανακοίνωση ΕΣΧΑ

Ανακοίνωση ΕΣΧΑ

Η ανακοίνωση:

Η ΕΣΧΑ με την ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για την συμμετοχή του σωματείου σας, στις διοργανώσεις της, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, παρά τα προβλήματα που υπήρξαν λόγω της πανδημίας.  

Ειδικότερα, πρέπει να δοθούν τα εύσημα στις ομάδες οι οποίες συμμετείχαν στα Πρωταθλήματα Νέων, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων και κατάφεραν να ολοκληρώσουν τους αγώνες τους, εφαρμόζοντας τα Αγωνιστικά Υγειονομικά Πρωτόκολλα που δόθηκαν από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την ΟΧΕ.  

Δυστυχώς λόγω της πανδημίας, δεν κατέστη δυνατόν να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις στα Πρωταθλήματα Παμπαίδων Α’ (Κατηγορία 1, Κατηγορία 2), Παγκορασίδων Α’, Παμπαίδων Β’ (Κατηγορία 1, Κατηγορία 2, Ευ Αγωνίζεσθαι), Παγκορασίδων Β’, καθώς επίσης δεν μπόρεσαν να ολοκληρωθούν οι αγώνες για το Κύπελλο Ανδρών «Φ. Μπάβας», που διακόπηκαν λόγω της πανδημίας.  

Επίσης δεν διεξήχθησαν τα Πρωταθλήματα Μίνι και το Κύπελλο Παίδων «Τ. Δανήλος», της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.  

Σε ότι αφορά τις διοργανώσεις Παμπαίδων Α’ (Κατηγορία 1, Κατηγορία 2), Παγκορασίδων Α΄, Παμπαίδων Β΄ (Κατηγορία 1, Κατηγορία 2, Ευ Αγωνίζεσθαι), Παγκορασίδων Β’, όπου είχαμε διακοπή, λόγω της πανδημίας, θα ισχύσει η τελική κατάταξη των ομάδων που υπήρξε, από τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν, έως τις 11 Μαρτίου 2020.  

Σχετικά με το Πρωτάθλημα Μίνι Αγόρια, Κορίτσια, Ευ Αγωνίζεσθαι, πρόθεση της Ένωσης, είναι-εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες-να διοργανωθεί, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και τον Οκτώβριο. Το ίδιο θα καταβληθεί προσπαθεια να πραγματοποιηθεί και η διοργάνωση του Κυπέλλου Παίδων «Τ. Δανήλος» της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ