Η αφιέρωση του Διομήδη στον «άτυχο» Γιώργο Χιόνη

Χιόνης Διομήδης

Ο Γιώργος Χιόνης, νεαρός αθλητής του Διομήδη Άργους, είχε την ατυχία να τραυματιστεί δύο μέρες πριν από την έναρξη της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος των Πάιδων.

Έτσι ο Διομήδης με μια δημοσίευση στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook, θέλησε να του συμπαρασταθεί και να του δώσει τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρωση.

Αναλυτικά το μήνυμα της ομάδας: 

Ο Γιώργος Χιόνης είχε την ατυχία να τραυματιστεί μόλις δύο ημέρες πριν την έναρξη της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων την ημέρα που έγινε και η φωτογράφηση της ομάδας. Συνειδητά επιλέξαμε η επίσημη φωτογραφία της ομάδας για το Final-8 να είναι αυτή με το Γιώργο μέσα και να μην βγει νέα γιατί μια οικογένεια είναι μαζί σε όλα, και στις χαρές και στις λύπες. Ο Γιώργος στο Άργος αλλά με τη σκέψη στη Θεσ/νικη, τα παιδιά που ορκίστηκαν και τίμησαν τον όρκο τους να παίξουν και γι’ αυτόν και εμείς όλοι οι υπόλοιποι με τις ευχές και τις προσευχές μας να είναι η ελάχιστη δυνατή ζημιά είναι η οικογένεια του Διομήδη. Και ως οικογένεια να είσαι σίγουρος Γιώργο πώς δε θα το περάσεις μόνος σου. Θα είμαστε δίπλα σου κάθε στιγμή σε ό,τι και αν χρειαστείς, ώστε με υπομονή και χωρίς βιασύνη να σε θαυμάσουμε και πάλι στο γήπεδο γερό και δυνατό όπως σε ξέρουν όλοι.

Έχεις τις ολόθερμες ευχές όλων μας για σωστή και πλήρη ανάρρωση και αποθεραπεία. Περαστικά και σιδερένιος γρήγορα θηρίο!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ