Βιεϊρίνια: «Είμαστε φαβορί, αν χάσουμε το Κύπελλο θα είναι μια απλά καλή σεζόν»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πήρε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, όμως ζήτησε την κατάκτηση του Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο για να μη θεωρηθεί αποτυχημένη η σεζόν, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να υπάρχει και χωρίς παίκτες με την προσφορά και την ιστορία του στην ομάδα, αναφέρθηκε στον Μαουρίσιο και θεωρεί πως δεν τους αγχώνει ο ρόλος του φαβορί στον τελικό.

Αναλυτικά: «Είναι καλά η ομάδα, οπότε είμαι καλά και εγώ. Ήταν μια δύσκολη χρονιά με πολλές υποχρεώσεις. Κατακτήσαμε τη δεύτερη θέση και πλέον πάμε και για το Κύπελλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Όποιος το θέλει περισσότερο, θα το πάρει. Είναι μια επιτυχημένη σεζόν, αλλά δεν πρέπει να γίνει αποτυχημένη. Αυτό το ματς θα κρίνει αν θα είναι επιτυχημένη ή αν απλά μια καλή σεζόν».

Για το «αντίο» του Βαρέλα: «Κάποιοι θα φύγουν από αυτούς που έχουν γράψει ιστορία με την ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλουμε το Κύπελλο, ώστε και αυτοί να φύγουν με ψηλά το κεφάλι. Να δώσουμε ακόμη μια χαρά στον κόσμο μας και τον πρόεδρό μας».

Για τον Ζοσέ Μαουρίσιο: «Ο κόσμος εκτιμάει την παρουσία τέτοιων παικτών και το έδειξε στην αλλαγή του. Όπως και με πολλούς ακόμη παίκτες».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί στον τελικό: «Μπορούμε να αντέξουμε τον τίτλο του φαβορί, αλλά όπως αποδείχτηκε και στα play-off, ο τελικός του Κυπέλλου θα είναι 50-50».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ