Βέρντε: «Όλα τα ματς είναι τελικοί»

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο παίκτης της ΑΕΚ

Για την περίοδο της καραντίνας: «Ήταν δύσκολο στην καραντίνα. Με επηρέασε αρκετά προσωπικά και έγιναν χειρότερα, όταν σκεφτόμουν ότι η κόρη μου και η σύζυγός μου ήταν μακριά. Ευτυχώς το επόμενο διάστημα θα είναι κοντά μου, οπότε αυτό μου έδινε δύναμη για να μπορέσω να ετοιμαστώ. Τώρα προέχει να δείξουμε επαγγελματισμό. Ειμαστε χαρούμενοι που ξεκινάει πάλι το πρωτάθλημα και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να πετύχουμε κάτι θετικό».

Για την επιστροφή μετά το μεγάλο διάστημα αποχής: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο στην αρχή στις προπονήσεις, όταν ήμασταν σε γκρουπ. Τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα. Πλεον έχουμε συνηθίσει και κοιτάμε τους επόμενους αγώνες που είναι όλοι τελικοί».

Για το τι φοβάται ο ίδιος περισσότερο: «Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως η πανδημία στην Ελλάδα έχει λιγότερα κρούσματα απ’ όλο τον κόσμο. Απεύχομαι να πάθω κάτι, δεν θέλω να κολλήσω κάτι την οικογένειά μου. Τα πράγματα πηγαίνουν όλο και καλύτερα. Προσέχουμε όλοι».

Για την προετοιμασία της ΑΕΚ: «Δεν είναι μόνο το ματς με τον ΠΑΟ. Είναι όλοι τελικοί. Για μένα είναι έντεκα οι τελικοί στο σύνολο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε και πιστεύω θα το κάνουμε είναι να βγούμε πανέτοιμοι. Δεν θα είναι εύκολο το ματς με ΠΑΟ, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το καλύτερο».

Για το ξεκίνημα των πλέι οφ: «Θα είναι ό,τι καλύτερο να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Παίζουμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Με μια καλή αρχή θα μας δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Να κερδίσουμε μια μάχη και θα συνεχίσουμε για να κερδίσουμε τον «πόλεμο».

Για την κίνηση της ΑΕΚ και το μήνυμά της ενάντια στον ρατσισμό: «Είναι κάτι που δεν το δέχθηκα ποτέ. Είμαι εναντίον του ρατσισμού. Ολοι είμαστε ίσοι. Η πρωτοβουλία του κλαμπ με βρίσκει σύμφωνο. Ολοι είμαστε ίδιοι. Δεν έχουμε κάτι διαφορετικό. Ούτε εγώ απ’ τους υπόλοιπους, ούτε οι υπόλοιποι από μένα».

Αν θα ήθελε να γίνει πιο συγκεκριμένος για τη δήλωσή του ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Ισπανία: «Εχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ειμαι πάρα πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ. Όταν είπα ότι θέλω να επιστρέψω στην Ισπανία αναφερόμουν στο απώτερο μέλλον. Αυτή τη στιγμή με απασχολεί αποκλειστικά η παρουσία μου στην ΑΕΚ και θα δούμε στο μελλον τι μπορεί να συμβεί».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ