Τζέγκο: «Εμείς οι ίδιοι το χάσαμε το ματς»

Ο Τζέιμς Τζέγκο τόνισε πως δέχτηκαν ένα φτηνό γκολ και πως ο ΠΑΟΚ ήταν λογικό να οπισθοχωρήσει, στάθηκε στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας στα τελευταία ματς και ζήτησε νίκες στα επόμενα πέντε ματς για να πάρουν τη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά: «Εμείς χάσαμε το παιχνίδι και δεν το κέρδισε ο ΠΑΟΚ, ξέραμε τι περιμένουμε, αν δεχτούμε ένα γκολ ο αντίπαλος θα οπισθοχωρούσε, ήταν ένα εύκολο γκολ. Είχαμε χρόνο, αλλά δεν δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες και προβλήματα, στα πλέι οφ πρέπει να είμαστε καλύτεροι και δεν το κάναμε».

Για την αμυντική λειτουργία του Άρη στα τελευταία παιχνίδια: «Στη διάρκεια της σεζόν, είχαμε την ποιότητα να κρατάμε το ‘μηδέν’, να βρίσκουμε κάποιο γκολ και να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Μην ξεχνάμε ότι παίζουμε με καλύτερες ομάδες από ότι μερικές στη διάρκεια της σεζόν. Είναι βέβαιο ότι τα γκολ που δεχόμαστε τώρα δεν θα δεχόμασταν πριν. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό και να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για τη συνέχεια και τη «μάχη» της δεύτερη θέσης: «Πρέπει να νικάμε για να διασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση. Έχουμε καλή ομάδα και καλό προπονητικό stuff, πρέπει να βελτιωθούμε και να πάρουμε τη δεύτερη θέση. Δουλέψαμε σκληρά και θα είναι κρίμα να ‘πετάξουμε’ τη δουλειά μας. Μετά από αρνητικά αποτελέσματα αντιδρούσαμε, ενώ όλοι νόμιζαν ότι θα καταρρεύσουμε, θα το κάνουμε και τώρα».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ