Το ξεχωριστό δώρο της οικογένειας του Θανάση Γιαννακόπουλου στον Κούγια

Τη σύζυγο και την μοναχοκόρη του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου για το ξεχωριστό δώρο που του έκαναν ευχαρίστησε ο Αλέξης Κούγιας.

Όπως αποκαλύπτει στη δήλωσή του, η Ιωάννα και η Αικατερίνη Γιαννακοπούλου του δώρισαν το αγαπημένο αυτοκίνητο του ενός εκ των δύο πατριαρχών της οικογένειας του Παναθηναϊκού, κάτι που τον εξέπληξε ευχάριστα και του έδειξαν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό του.

Η ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τις κυρίες Ιωάννα και Αικατερίνη Γιαννακοπούλου, αγαπημένη σύζυγο και μοναχοκόρη του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου, του ενός εκ των δύο πατριαρχών της οικογένειας του Παναθηναϊκού και συνιδιοκτήτου μαζί με τα αδέλφια του της μεγαλύτερης φαρμακευτικής εταιρείας στην Ελλάδα της ΒΙΑΝΕΞ, γιατί χθες μου επεφύλαξαν μία από τις πιο ευχάριστες και τιμητικές εκπλήξεις της ζωής μου.

Μου δώρισαν το αγαπημένο αυτοκίνητο του αείμνηστου φίλου μου Θανάση Γιαννακόπουλου.

Το δώρο αυτό, ανεξαρτήτως της μεγάλης οικονομικά αξίας του, δίνει σε μένα και μία τεράστια ικανοποίηση, αφού εμπράκτως μου δείχνουν ότι με θεωρούν εκτός από δικηγόρο τους και μέλος της οικογενείας τους, γεγονός που μου δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για την εν γένει και όχι μόνο την επαγγελματική προστασία τους, τώρα που ο αείμνηστος Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν βρίσκεται στη ζωή».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ