Θύρα 7: «Οι οπαδοί του Άρη έκαναν το αυτονόητο, βγάλτε νόμο ισότιμο για οργανωμένες μετακινήσεις»!

Ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στον Βόλο με τους οπαδούς του Άρη εξέδωσε η Θύρα 7!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού τονίζουν πως οι «κίτρινοι» έκαναν απλά το αυτονόητο, όπως νωρίτερα είχαν κάνει οπαδοί της ΑΕΚ, τονίζοντας πως «καλώς έπραξαν» με τον να πάνε στην πόλη, για να δουν την ομάδα τους, και ζητούν νόμο ισότιμο για μετακινήσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια!

«Μια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ μετακίνηση είναι πάντα πιο ασφαλής από την αναρχία που επικρατεί αυτή την στιγμή με ευθύνη σας», τονίζουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, ενώ επιτίθενται στον Αχιλλέα Μπέο!

Η ανακοίνωση της Θύρας 7:

Από χτες το απόγευμα, βλέπουμε από το σύνολο των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ μια αλλοίωση της αλήθειας και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ της πραγματικότητας!

Επιχειρείτε να παρουσιάσετε τους οπαδούς του Άρη σαν αλήτες ενώ το μόνο που έκαναν ήταν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, να αγοράσουν εισιτήρια και να υποστηρίξουν την ομάδα τους!

Το ίδιο έπραξαν τις προάλλες και οι οπαδοί της ΑΕΚ στην ίδια πόλη και καλώς έπραξαν!

ΕΠΟ, ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ και δημοσιογράφοι και ΕΛ.ΑΣ, ενώ έχετε την πλήρη ευθύνη για όλη αυτή κατάσταση, εσείς ρίχνετε τις ευθύνες αλλού. ΟΛΟΙ παίζετε το παιχνίδι της αστυνομίας, που όνειρο της είναι να μην υπάρχουν ούτε οι οπαδοί των γηπεδούχων στα γήπεδα κάτι που έγινε πραγματικότητα λόγω του κορονωϊού!

Επιτέλους ΚΑΝΕΤΕ αυτό που φωνάζουμε τόσο καιρό!

Βγάλτε ένα νόμο ΙΣΟΤΙΜΟ για όλους που να ΡΥΘΜΙΖΕΙ τον τρόπο που θα μπορούν οι οπαδοί, να υποστηρίζουν τις ομάδες τους και στα εκτός έδρας παιχνίδια!

Δεν είναι δυνατόν ο κάθε βλαχοπρόεδρος να κάνει το κομμάτι του και να επιτρέπει ή να μην επιτρέπει αντίπαλους οπαδούς σε γήπεδα που ΔΕΝ έχει οπαδικό πυρήνα ο γηπεδούχος!

Ευθύνες έχουν όμως και οι υπόλοιποι πρόεδροι των ομάδων!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να κλείνετε τα μάτια σας στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…

Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η ΕΥΘΥΝΗ σας για αυτό το μπάχαλο που επικρατεί… όλος ο κόσμος θα στραφεί απέναντι σας!

Μια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ μετακίνηση είναι πάντα πιο ασφαλής από την αναρχία που επικρατεί αυτή την στιγμή με ευθύνη σας!

Είναι ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ δικαίωμα κάθε πολίτη να μπορεί την Κυριακή να κάνει αυτό που τον γεμίζει και να ταξιδεύει για να υποστηρίξει την ομάδα του!

Είναι αδιανόητο να θεωρείται ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ όποιος θέλει απλά να πάει σε ένα γήπεδο, σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο αυτά τα θέματα έχουν λυθεί εδώ και χρόνια!

Επειδή θα τρέξετε οι γνωστοί προπαγανδιστές, να υποστηρίξετε την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ μετακινήσεων υπό τον φόβο των επεισοδίων, αρχικά οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ με κανόνες, τις μετακινήσεις στους αγώνες, πλην των ντέρμπι!

Ας γίνει τουλάχιστον έτσι ΜΙΑ ΑΡΧΗ!

Υ.Γ.: Αχιλλέα Μπέο, ντροπή του Βόλου, τολμάς και μιλάς εσύ για αλητεία! Εσύ που στο λεξικό δίπλα στην λέξη ΞΕΦΤΙΛΑΣ έχει το όνομα σου! Η Μητέρα Τερέζα του ελληνικού ποδοσφαίρου με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποινικό μητρώο! Ενημερώνουμε ότι στον αγώνα της ομάδας μας στην πόλη του Βόλου, θα είμαστε χιλιάδες… ΚΟΨΕ τα βρόμικα παιχνιδάκια με τους οπαδούς και τους φιλάθλους!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ