«Θέλει Ευρώπη ο Μπλάνκο»

Θετικά σημάδια για Μπλάνκο στον Παναθηναϊκό. Τα ρεπορτάζ στη Λατινική Αμερική δίνουν και παίρνουν για το μέλλον του 27χρονου άσου, ο οποίος απασχολεί τους «πράσινους». Η υπόθεση δεν είναι απλή, παρότι το συμβόλαιό του με την Ιντεπεντιέντε λήγει τέλος του μήνα. Καμία μεταγραφική υπόθεση, η οποία έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη Ήπειρο δεν είναι απλή και το ίδιο ισχύει και για τον Μπλάνκο, καθώς οι εκπρόσωποί του έχουν τα δικαιώματά του.

Η Ατλέτικο Μινέιρο έδειχνε μέχρι πρόσφατα να βρίσκεται στο… κάδρο, αλλά ο Μπέτο Γκέρα, έγραψε: «Οι πληροφορίες που έχω είναι πως η Ατλέτικο αξιολόγησε τον παίκτη, αλλά τελικά δεν ενδιαφέρεται».

Επιπλέον, φιλοξενείται ρεπορτάζ στο TyC Sports: «Το να ανανεώσει το συμβόλαιό του ήταν προτεραιότητα της Ιντεπεντιέντε, όμως ο παίκτης αρνήθηκε την πρόταση και ενημέρωσε τους διοικούντες πως οι προθέσεις του είναι να συνεχίσει στην Ευρώπη στο καλύτερο σενάριο γι’ αυτόν». Ακόμη, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζεται: «Αν και υπάρχει ενδιαφέρον, δεν έχει γίνει πρόταση».
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ