Με τέσσερις φίλους του ΟΦΗ η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας

Με σλόγκαν «Ο 12ος παίκτης του ΟΦΗ είσαι ΕΣΥ», ο σύλλογος της Κρήτης καλεί τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό από τον οποίο θα προκύψουν τέσσερα άτομα τα οποία θα πάρουν μέρος στη φωτογράφιση του συλλόγου.

Δύο ενήλικες (άνδρας και γυναίκα) και δύο παιδιά (αγόρι και κορίτσι) θα είναι οι τυχεροί, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία, ενώ είναι πρωτοβουλία αντίστοιχη με τη δράση που είχε γίνει με εκείνη για το πούλμαν της ομάδας. Με αυτόν τον τρόπο, ο ΟΦΗ θέλει να επιβραβεύσει τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Ο 12ος παίκτης του ΟΦΗ είσαι ΕΣΥ και φέτος συμμετέχεις στην επίσημη ομαδική φωτογράφιση της ομάδας μας!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δίνει την ευκαιρία σε τέσσερεις (4) τυχερούς κατόχους εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2022-23 (δύο ενήλικες & δύο παιδιά), να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία! Να ντυθούν στα «ασπρόμαυρα» και να λάβουν μέρος, μαζί με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, στην επίσημη φωτογράφιση της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Οι τέσσερεις τυχεροί (δύο κάτοχοι κανονικού και δύο παιδικού εισιτηρίου διαρκείας) θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση, στην οποία θα συμμετέχουν ΟΛΟΙ όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας ως την Τρίτη 27/9/22.

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη (28/9) και οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ