Τέρζιτς: «Ο Κρίστιτσιτς βρίσκεται στην Αθήνα για να μιλήσει με ΑΕΚ»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβένταν Τέρζιτς, όσον αφορά το θέμα της απόκτησης του Νέναντ Κρίστιτσιτς από την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο Τέρζιτς ξεκαθάρισε πως οι Σέρβοι δεν έχουν καμία διάθεση να πληρώσουν την «Ένωση» για την αγορά ενός 31χρονου ποδοσφαιριστή, όπως άλλωστε είναι ο έμπειρος μέσος.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου αποκάλυψε πως ο Κρίστιτσιτς βρίσκεται ήδη στην Αθήνα ώστε να έχει συζητήσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ για να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της πατρίδας του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ζβένταν Τέρζιτς:«Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στο Βελιγράδι για οικογενειακούς λόγους. Πήγε στην Αθήνα για να μιλήσει με την ΑΕΚ.

Είναι 31 ετών και δεν είναι ρεαλιστικό για τον Ερυθρό Αστέρα να πληρώσει αποζημίωση για έναν 31χρονο παίκτη. Κανείς στην Ευρώπη δεν το κάνει, έτσι και εμείς δεν θα το κάνουμε. Είναι καλός παίκτης, άφησε μια εξαιρετική εντύπωση εδώ και είναι ευπρόσδεκτος αν τα βρει με τη διοίκηση της ΑΕΚ».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ