Τάνκοβιτς: «Ικανοποιημένος από την πρώτη μου σεζόν στην ΑΕΚ»

Για την πρώτη του σεζόν στην ΑΕΚ μίλησε μετά το παιχνίδι της «Ένωσης» με τον Άρη ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του.

Ταυτόχρονα, ο εξτρέμ του «δικεφάλου» ανέφερε ότι υπάρχει απογοήτευση για την 4η θέση που κατέλαβε η ομάδα του, αλλά δήλωσε ανυπόμονος για τις ευρωπαϊκές της μάχες. Ενώ, σχολίασε και την κλήση του στην προεπιλογή της εθνικής Σουηδίας, τονίζοντας ότι αποτελεί όνειρό του να παίξει στο Euro, αν και δεν έχει μεγάλες προσδοκίες ότι αυτό θα συμβεί σε αυτήν την περίπτωση.

Μεταξύ άλλων, οι δηλώσεις του Μουαμέρ Τάνκοβιτς στα κανάλια Novasports:«Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τουλάχιστον μία από τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και να σκοράρουμε, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Σήμερα, παίζαμε άμυνα χαμηλά και κουραζόμασταν να βγούμε στην αντεπίθεση. Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχει απογοήτευση για την τέταρτη θέση. Θέλαμε να βρεθούμε σε μια από τις τρείς πρώτες θέσεις. Τουλάχιστον πετύχαμε την ευρωπαϊκή έξοδο της ομάδας και ανυπομονούμε για αυτόν τον στόχο στην επόμενη περίοδο.

Προσωπικά, είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τα όσα έδωσα στην ΑΕΚ. Ήταν η πρώτη μου σεζόν μακριά από τη Σουηδία, δεν έκανα προετοιμασία με την ομάδα, ενώ έπαιξα στα τελευταία παιχνίδια και στη δεξιά πλευρά που δεν είμαι τόσο δυνατός και νομίζω ότι ανταποκρίθηκα.

Ο κόουτς έκανε μια θετική ομιλία στα αποδυτήρια, μας ευχήθηκε καλές διακοπές και μας ευχαρίστησε για την προσπάθεια μας και κυρίως για τον χαρακτήρα που δείξαμε. Δεν μίλησε για τον εαυτό του και για το εάν θα είναι του χρόνου προπονητής μας.

Δεν έχω πολύ μεγάλες προσδοκίες για την κλήση μου στο Euro, αλλά φυσικά εάν με καλέσει ο προπονητής θα είναι ένα πολύ μεγάλο όνειρο που εκπληρώνεται».


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ