Τα… έψαλλε στους παίκτες ο Μελισσανίδης – Τα άκουσαν κι από τους οπαδούς!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ το απόγευμα της Τρίτης και χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα έφερε τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους για την κάκιστη εικόνα που παρουσιάζουν οι «κιτρινόμαυροι» το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, τους έγινε ξεκάθαρο ότι για κάποιους θα είναι η τελευταία ευκαιρία.

Παράλληλα, στα Σπάτα πήγαν και οργανωμένοι οπαδοί ώστε να εκφράσουν κι αυτοί τις θέσεις τους, αλλά και την οργή τους για την απόδοση και τα αποτελέσματα της «Ένωσης». Τα όσα ανέφεραν ήταν σε έντονο ύφος, οι φίλοι της ΑΕΚ τόνισαν ότι είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη, αλλά δεν σημειώθηκαν παρατράγουδα.

«Έχουμε έρθει στο ξενοδοχείο. Ήρθαμε εδώ, την επόμενη θα έρθουμε στα σπίτια σας. Εμείς σεβόμαστε εσάς και τις οικογένειές σας, εσείς όμως δεν μας σέβεστε. Μην παίζετε με αυτό. Έχουμε και εμείς οικογένεια, αλλά την επόμενη φορά θα έρθουμε εκεί. Είστε απαράδεκτοι. Η ΑΕΚ έχει ιστορία και λόγο ύπαρξης, δεν ιδρύθηκε για να έχει αντίπαλο δέος ο Εθνικός στον Πειραιά και ούτε γιατί τσακώθηκαν στον Πανελλήνιο αν έχουν μόνο στίβο ή και ποδόσφαιρο. Δεν σέβεστε την φανέλα. Η φανέλα για εμάς είναι το πρώτο πράγμα που φοράμε στα παιδιά μας όταν γεννιούνται και με αυτή την φανέλα θάβουμε τους νεκρούς μας», επεσήμαναν οι οπαδοί.

«Ό,τι λέμε εδώ δεν ισχύει σε απόλυτο βαθμό σε εσάς. Ωστόσο, φροντίστε να καταλάβετε σε ποια ομάδα είστε για να μην έχουμε στο μέλλον χειρότερα», είπαν απευθυνόμενοι στους νεαρούς Μιτάι και Μαχαίρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ