Στην Αθήνα το ραντεβού Καρυπίδη-Μάντζιου

Με το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν στον Άρη, ο οποίος τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος μετά από 40 χρόνια!

Από σήμερα οι παίκτες απολαμβάνουν τις θερινές διακοπές τους, με αρκετούς να φεύγουν για το εξωτερικό και άλλους να παραμένουν στην Ελλάδα για να φορτίσουν εδώ τις μπαταρίες τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 15 Ιουνίου, για εξετάσεις και κάποιες πρώτες προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη, προτού η αποστολή αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια.

Εκείνο που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον είναι η συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άκη Μάντζιο, η οποία όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Μέχρι στιγμής εκείνο που έχει βγει προς τα έξω είναι πως πρόκειται για μία τυπική υπόθεση και μένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα για την παραμονή του Έλληνα τεχνικού στον «κίτρινο» πάγκο.

Μάλιστα έχουν προχωρήσει επαφές σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας, την μεταγραφική ενίσχυση, τις ανανεώσεις και τις αποδεσμεύσεις που επρόκειτο να γίνουν το προσεχές διάστημα.

Η καθοριστική συνάντηση αναμένεται να γίνει μέσα στο επόμενο 48ωρο, με τους δύο άνδρες να συζητούν τις λεπτομέρειες και θα φανεί αν θα προχωρήσουν μαζί και την επόμενη σεζόν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ