Σούντγκρεν: «Θέλει να ανανεώσουμε ο Άρης»

Την πρόθεση της διοίκησης του Άρη να ανανεώσουν τη συνεργασία τους αποκάλυψε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, μιλώντας σε γνωστή σουηδική εφημερίδα για την παρουσία του τη φετινή σεζόν στους Θεσσαλονικείς.

Ο παίκτης είχε μπει στον… πάγο με την έλευση του Μίχαελ Ένινγκ, όμως μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Άκη Μάντζιο κέρδισε ξανά τη φανέλα βασικού.

«Όταν ήρθα, πριν δύο χρόνια, η ομάδα πλήρωσε για μένα. Αυτό σημαίνει ότι επενδύουν σε μένα. Στην αρχή όλα ήταν τέλεια. Η υποδοχή από τους οπαδούς στο αεροδρόμιο ήταν φανταστική. Ούτε που ονειρευόμουν κάτι τέτοιο. Μετά όμως ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής αντικαταστάθηκαν.

Ήταν οι δύο που με επέλεξαν και μετά δεν είχα πολύ χρόνο. Κάθισα στον πάγκο και ειλικρινά δεν κατάλαβα τον λόγο. Στην Ελλάδα είναι αρκετό για μία ομάδα να διώξει τον προπονητή αφού χάσει λίγα παιχνίδια. Πιστεύω φυσικά στον εαυτό μου αλλά δεν περίμενα αυτή την αλλαγή δεδομένων, όσο αισιόδοξος και να ήμουν» ανέφερε ο Σουηδός μπακ στην «Expressen» και στη συνέχεια μίλησε για το μέλλον του:

«Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και μου είπαν ότι υπάρχει κουβέντα για ανανέωση Δεν διαβάζω τις εφημερίδες, γιατί δεν καταλαβαίνω ούτε λέξη, αλλά μου είπαν ότι ο Άρης θέλει να ανανεώσουμε».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ