Σκέφτεται αλλαγή πλάνων ο Παντελίδης

Κάτι οι απουσίες, κάτι ότι σε αγωνιστικό επίπεδο δεν έχει δει αυτά που θα ήθελε, ψάχνοντας ακόμα την πρώτη του νίκη στον πάγκο, ο Σάββας Παντελίδης σκέφτεται να αλλάξει πλάνο στον Ατρόμητο εν όψει Άρη.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός έχει σοβαρά υπ’ όψιν τον σχηματισμό σε 3-4-3, τακτική την οποία ακολουθούσε σε μεγάλο βαθμό η ομάδα του Περιστερίου το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, έχοντας τον Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο.

Βάσει αυτού η πιθανότερη τριάδα στο κέντρο της άμυνας θα είνοι οι Γούτας, Στρούγγης, με τον Γκαλβαο να προστίθεται σε αυτούς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Τομάσεβιτς, Μανούσος, Νάτσος, Αθανασίου, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Μάτιτς, Σάλτας, Οικονομίδης και Εντομβόνγι

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιαννιώτης που ανεβάζει ρυθμούς, ο Κιβρακίδης που είχε λάβει μέρος μόνο σε μια ολόκληρη προπόνηση και κρίθηκε ανέτοιμος, ο Μαυρομμάτης που περνάει μια ίωση και το Σαββατοκύριακο θα περάσει από εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο και ο Σάλομον που θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών. Οι υπόλοιποι που έμειναν εκτός αποστολής είναι για λόγους τακτικής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ