Σένκεφελντ: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε νικήσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Λεωφόρου, όπως επισήμανε σε δηλώσεις του μετά το 0-0 ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Με τον Ολλανδό στόπερ του «τριφυλλιού» να κάνει στην κάμερα της COSMOTE TV ειδική μνεία στις φάσεις που δεν μετέτρεψε σε γκολ η ομάδα του και να τονίζει πως η συνέχεια πρέπει να την βρει συγκεντρωμένη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σένκεφελντ:

Για το αν έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός: «Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει. Είχαμε ευκαιρίες και όταν δεν μπορείς να τις εκμεταλλευτείς, δεν νικάς. Ουσιαστικά πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το τι έπρεπε να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη: «Όπως είπα και πριν πρέπει να έχεις ευκαιρίες και να τις εκμεταλλεύεσαι. Ίσως να μην είχαμε τόσες πολλές».Για τα πολλά παιχνίδια που έρχονται:
«Νομίζω ότι πρέπει να κρατήσουμε το πνεύμα μας συγκροτημένο σε κάθε παιχνίδι. Αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα δεν έπρεπε να συμβεί, δεν έπρεπε να χάσουμε. Δεν είναι ένα θέμα λαθών. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ