Ροζ: «Κάθε ματς από εδώ και πέρα το βλέπουμε σαν τελικό»

Ο αμυντικός του Άρη, Λίντσεϊ Ροζ, μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο και σημείωσε πως ο στόχος των «κίτρινων» είναι η δεύτερη θέση.

Όσα είπε ο Λίντσεϊ Ροζ στην κάμερα της NOVA:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Άρης ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο: «Κάναμε καλό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική και πήραμε καλό αποτέλεσμα, που μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Πλέον, είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που όπως κάθε ένα από ‘δω και πέρα το βλέπουμε σαν τελικό. Θέλουμε νίκη σε αυτό το ματς, όπως και στα άλλα που απομένουν, γιατί είμαστε πολλές ομάδες κοντά στη βαθμολογία και τελικά θέλουμε να βρεθούμε στη δεύτερη θέση, που είναι ο στόχος μας».

Για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει ο Άρης τον Ατρόμητο: «Πρέπει να είμαστε δυνατοί σωματικά και πνευματικά. Μας βοήθησε η δουλειά που κάναμε αυτή την εβδομάδα, γιατί είχαμε το χρόνο να δουλέψουμε καλύτερα σε θέματα τακτικής. Ξέρουμε την αντίπαλη ομάδα, όπως ξέρουμε και τον προπονητή της. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας, όλα θα πάνε καλά για μας».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ