Ροντρίγκες: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Όλος ο κόσμος γνωρίζει πλέον για τα κατορθώματα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, σύμφωνα με όσα είπε ο Γκάρι Ροντρίγκες σε δηλώσεις του στο Olympiacos TV, σχολιάζοντας μάλιστα ότι οι Πειραιώτες είναι η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας.

Αναλυτικά όσα είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών:

Για τον ερχομό του στους Πειραιώτες: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος με φοβερή ιστορία και είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Επίσης είναι ένας από τους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης. Είναι γνωστός από το Champions League και το Europa League. Εκεί παίζει κάθε χρόνο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα. Έχει κερδίσει πολλά τρόπαια στην ιστορία του, το ίδιο έκανε και πέρσι. Όλος ο κόσμος γνωρίζει τον Ολυμπιακό».

Για τους στόχους του: «Θέλω να κατακτήσω τρόπαια, είμαι εδώ για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας και να προσπαθήσω να γίνω μέρος της ιστορίας και να απολαύσω τον χρόνο που θα περάσω εδώ».

Για το αν θέλει να γνωρίσει από κοντά τους οπαδούς του: «Ναι ανυπομονώ, γνωρίζω καλά πως είναι οι οπαδοί μας. Ελπίζω να τους δω σύντομα και να περάσουμε μαζί στιγμές δόξας».

Δείτε το βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ