Ρέαμπτσιουκ: «Στόχος μας η νίκη, αλλά δυσκολευτήκαμε»

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, μετά την ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στον Δικέφαλο, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, καθώς επίσης και για την εμπειρία του μέχρι τώρα στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για το αποτέλεσμα: «Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, είμαστε απογοητευμένοι γιατί στόχος μας ήταν η νίκη αλλά δυσκολευτήκαμε. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, στη συνέχεια δεχτήκαμε γκολ, ισοφαρίσαμε και κυνηγήσαμε το δεύτερο γκολ μέχρι το τέλος αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Για τις δυσκολίες που προκάλεσε ο ΠΑΟΚ: «Δεχτήκαμε πρώτοι γκολ, ο αντίπαλος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί μακρινές μπαλιές και τα άκρα, γενικά μας έφερε δυσκολίες».

Για τις δυσκολίες στο ψηλό παιχνίδι: «Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι ο αντίπαλος μας προκάλεσε δυσκολίες, παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα, ίσως μας δυσκόλεψε και ο άνεμος σε πολλά σημεία του παιχνιδιού».

Για την πρώτη του εβδομάδα στον Ολυμπιακό: «Είχα και άλλες δύσκολες εβδομάδες στην καριέρα μου, πρέπει να προσαρμοστούμε, κάθε τρεις μέρες πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να τους κερδίσουμε όλους».

Μαρτίνς: «Πρέπει να δεχτούμε το αποτέλεσμα»

Διεύρυνε τα αήττητα σερί του ο Ολυμπιακός

Θα χάσει φέτος το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός; Μπα!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ