Ράσταβατς: «Δεν πήγαν καλά πολλά πράγματα»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι απόλυτα και από την προσπάθεια του Αστέρα απέναντι στην ΑΕΚ εμφανίστηκε μετά την ήττα στην Τρίπολη (1-2) ο Μίλαν Ράσταβατς.

«Ο Αστέρας θα μπορούσε να πάρει κάποιους βαθμούς όμως κάναμε λάθη και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας μπροστά από την εστία της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ πήγε πολύ καλά. Πολύ καλύτερα σε σύγκριση με άλλα ματς. Για εμάς δεν πήγαν καλά, πολλά πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο κατέβασε ρυθμό η ΑΕΚ και εμείς ήμασταν καλύτεροι. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μου άρεσαν στον Αστέρα σήμερα. Μου άρεσε η θέληση μας και το γεγονός ότι κλείσαμε την ΑΕΚ στην περιοχή της», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός στη Nova.

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολo, έτσι θα είναι και αυτό με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε στο στάδιο που πρέπει να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες και να ετοιμάσουμε κάποιους άλλους ενόψει της συνέχειας. Υπάρχει ρίσκο όμως πρέπει να βρούμε την τέλεια ισορροπία και να προστατεύσουμε τους παίκτες μας από τραυματισμούς».Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ