Παναθηναϊκός: Καθοριστικές ημέρες για Χουάνκαρ – Τα «ανοιχτά» θέματα των χαφ

Ο «πράσινος» σχεδιασμός έχει αρχίσει και η προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, όπως έχουμε αναφέρει, είναι οι ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών, τους οποίους θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ένας από αυτούς είναι ο Χουάνκαρ. Υπάρχει κοινή επιθυμία και από τις δυο πλευρές για επέκταση της συνεργασίας και απομένουν οι τελικές συζητήσεις.

Όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσουν να υπάρξουν οι τελικές εξελίξεις στο θέμα. Πιθανότατα μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της παραμονής του ποδοσφαιριστή.

Τα υπόλοιπα θέματα παραμονών, όπως αυτά των Βιγιαφάνιες και Γκατσίνοβιτς είναι ανοιχτά. Πρόκειται, άλλωστε, για διαφορετικές περιπτώσεις. Για τον πρώτο οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, ενώ για τον δεύτερο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις προθέσεις της Χοφενχάιμ.

Σε περίπτωση αποχώρησης και των δυο, η απόκτηση ισάριθμων χαφ πρέπει να θεωρείται δεδομένη για το «τριφύλλι» και μάλιστα, στις προτεραιότητες της ομάδας ενόψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και φυσικά των ευρωπαϊκών αγώνων.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ