Παναθηναϊκός: «Αναλαμβάνουμε τη χρηματοδότηση για τις προμελέτες του Α.Ο.»

Αντανακλαστικά φρόντισε να δείξει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τις τελευταίες εξελίξεις που… κωλυσιεργούν αναφορικά με το γηπεδικό θέμα και την αντίδραση της Θύρας 13.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ μέσω σχετικής ανακοίνωσης σήμερα, θέλοντας να… σβήσει την όποια φωτιά αλλά και να αποδείξει την κοινή σύμπραξή της με τον Α.Ο., αναλαμβάνει εκείνη -αντί των τραπεζών που έπρεπε κανονικά- την χρηματοδότηση των απαραίτητων προμελετών για τους αθλητικούς χώρους του Ερασιτέχνη!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφουγκράζεται το εύλογο ενδιαφέρον των φίλων του Παναθηναϊκού και σε αγαστή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που συνυπέγραψαν το Μνημόνιο Συνεργασίας και Συναντίληψης, οι οποίοι εργάζονται καλόπιστα και εντατικά για την ολοκλήρωση του έργου, ανακοινώνει πως αναλαμβάνει την χρηματοδότηση για την εκπόνηση των απαραίτητων προμελετών για τους αθλητικούς χώρους του Αθλητικού Ομίλου.

Οι συγκεκριμένες προμελέτες, αφού τύχουν της έγκρισης των εμπλεκόμενων μερών, θα κατατεθούν στη Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου, μαζί με τις σχετικές συμβάσεις, για έγκριση και από τα μέλη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ