Παναθηναϊκός: Αφήνει το Κύπελλο και σκέφτεται τη νέα σεζόν

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε προχθές το βράδυ στο Ολυμπιακό στάδιο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και ταυτόχρονα πέτυχε την επιστροφή του στους τίτλους μετά από μια οκταετία!

Η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του που, νωρίτερα χρονικά, πέτυχαν κι έναν ακόμα -εξίσου- σημαντικό στόχο: την επιστροφή στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Όλα αυτά γιορτάστηκαν… δεόντως από σύσσωμο τον Παναθηναϊκό. Την ομάδα, τον κόσμο και όλους τους ανθρώπους που την περιβάλλουν. Πλέον, άπαντες καλούνται να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα…

Η νέα χρονιά θα βρει το «τριφύλλι» με μεγαλύτερες απαιτήσεις, υποχρεώσεις αλλά και μια πολύ καλή «βάση» πάνω στην οποία θα μπορέσει να «χτίσει» για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.

Σήμερα (23/05), ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του αναμένεται να κάνουν την απολογιστική σύσκεψη της σεζόν που τελείωσε, καθώς επίσης και να ασχοληθούν με όλα όσα πρέπει να γίνουν με γνώμονα αυτήν που… έρχεται. Σε συνεργασία προφανώς και με την διοίκηση της ομάδας.

Ήτοι, τις μεταγραφές που θα γίνουν, με εκείνη του σέντερ φορ να έχει και χρονικά προτεραιότητα, τις αποχωρήσεις που θα προκύψουν, αλλά και τις ανανεώσεις συμβολαίων, με εκείνες των Χουάνκαρ και Βιγιαφάνιες να… ξεχωρίζουν.

Εξυπακούεται πως, θα τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Αφού, μετά την παρουσία του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του επόμενου Europa Conference League θα υπάρξει πιθανότατα και μετακύληση της έναρξής της κατά μια εβδομάδα.

Ένα ακόμα βήμα στο γηπεδικό

Από εκεί και πέρα, μια ακόμα θετική εξέλιξη καταγράφηκε χθες σε ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα για τους «πράσινους». Το γηπεδικό και την δημιουργία του νέου «σπιτιού» τους στον Βοτανικό…

Με την υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου της Διπλής Ανάπλασης, από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, αλλά και τα «μηνύματα» που προκύπτουν ως προς την περαιτέρω υλοποίηση του έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ